Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Rödhaken spanar in mig

Hej!

Inom kort...hoppas jag att rödhakarna hoppar omkring i våra trädgårdar. Kylan och vintern måste försvinna innan dess. Annars blir det tufft för dem. Läste om 10-talet tranor som anlänt till Pulken, Skåne. Liite väl tidigt med tanke på hur vädret är.

Rödhake

Daniel

Inlagt 2018-02-26 12:35 | Läst 2500 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild på rödhaken, den är en av mina favoriter!/ Björn T
Svar från Daniel Steen 2018-02-26 13:55
Tack Björn!

Ja en av mina absoluta favoriter tillsammans med koltrasten.

Ha en bra dag!

Daniel
Läste också om tranorna, hoppas nån matar dem, för här är rejält fruset och det utlovas förbli så. Märkligt om de tar så fel, att ha fel i fågelvärlden kan ha ett högt pris.
Svar från Daniel Steen 2018-02-26 13:58
Hej Stefan!

Jag tycker också det är lite konstigt. De senaste vårvintrarna har dock varit varma och tranorna har kommit allt tidigare. De brukar dock "känna efter" väderläget. Tycker att de redan i Tyskland borde känt kylan och väntat där på bättre väder.

Hoppas att detta inte kostar dem livet.

Önskar dig en bra dag!

Daniel
Fin bild och härlig bakgrund. Jag var i Pulken mitten av mars förra året och då var det väldigt många tranor, känns som det blir senare i år
Rödhaken är oemotståndlig med sin kaxiga uppsyn. En mycket fin bild.
Hälsningar Lena
Toppen bild! Härlig bakgrund.

MvH
Johnny