Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Det blir alltid mycket att göra under Vätterrundan!

Go kväll!

Det är kväll och det är snart dags att knyta sig. Först en liten blogg om natten som varit. Så här dags har nog alla som cyklat rundan i år kommit i mål. Jag har som ambulansare jobbat många gånger när Vätterrundan körs.

Det är alltid mycket att göra, allt beror inte på V-rundan, den går alltid på en fredagsnatt, försommarkväll med många ute på stan etc. Att därutöver få ta hand om en drös "fanatiska" cyklister kan göra att det blir lite väl mycket att göra.

I år hade vi äntligen fått ha en extrabil inkallad!!  Den fick jobba hårt.Det hjälper att tjata på ledningen ibland. Med fanatisk menar jag alla dessa som oturligt skadar sig, de kan ha brutit ben, nyckelben, handleder, haft hjärnskakningar mm men nog vill de fullfölja sitt lopp. "Plåstra om mig, det räcker, jag måste åka vidare"!!

Under en sällsynt lugn halvtimma hann vi stanna vid depån i Jönköping och ta några kort och prata med några cyklister. Det händer att jag har kameran liggande i bilen.

Bron över Munksjön.

Vid depån.

Cyklar och bajamajjor.

Vattenpåfyllning.

Kan jag få lite mer blåbärssoppa?

Efter ha sovit en stund vid nattpassets slut tog cykeln till Vätterstranden.

Hälsning!

Färgglad.

En av flera "liggande" cyklister.

Det e nog allt lite kämpigt.

Välutrustad cyklist, kameran är med...men linsskyddet e på!

Här går det tungt...kämpa på det är bara 2/3 delar kvar!!

Jag är impad av alla som gör detta men skulle aldrig göra något som detta själv. Till sist en liten vädjan till er eventuella Vätterrunda-cyklister som läser detta: Var snälla och släpp fram oss när vi kommer med blåljus och siren!!

Go natt, nu måste jag ladda för morgondagens dygnspass, det blir säkert en sväng på Dreamhack(ca 10.000 besökare där).

Daniel

 

Inlagt 2011-06-18 22:04 | Läst 3229 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver