Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

På Massaijstäppen Tanzania

Hej!

Hos Massaijerna är den som har mycket kor rik, rikedomen räknas i hur många kor man har. Oftast är det de unga pojkarnas uppgift att sköta och ta hand om korna. Med små hårda käppar vallar de korna till och från betesplatserna.

På vår resa i Tanzania för snart fem år sedan stötte vi på dessa killar och kor lite då och då. Två varianter av samma bild, vilken tilltalar er mest?

Bild 1.

Bild 2.

Jag vill dit igen!!

 

Daniel

Inlagt 2013-02-05 11:27 | Läst 6415 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag gillar ettan bäst. Jag som inte har varit där får bättre känsla för platsen, färger och att det ser torrt ut, kan nästan känna dammet i näsan. /Frode
Tycker om bägge, men som dokumentär bild kanske färgbilden är att föredra.
Undrar hur den svartvita skulle bli med lite hårdare kontrast? Jag har dille på att höja kontrasten på s/v-bilder, men det kanske inte är bra alla gånger det heller.
Stefan
Ps. Förstorade bilderna, då blev de mycket bättre båda två.Ds
Bägge är bra, men färgbilden snäppet bättre för dom härliga färgernas skull!
Ha det fint!
Utan tvekan gillar jag färgbilden mest. Den sprudlar av liv och värme vilket inte kommer fram i den andra. Vilken resa det måste varit.