Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

After work

Hej igen!

Året 2020 har verkligen varit speciellt. Såhär i slutet av året tittar jag bakåt vad som hänt, har gjort almanackor till släkt och vänner, håller på med en bok om hur Covid-19 påverkat vårt arbete inom ambulanssjukvården i Jönköping.

Föga anade vi hur året skulle bli när vi hade årets första...och sista After work. Kvällen var också en fest för en kollega som gått i pension på fm(han har dock hjälpt till under pandemin hos oss). Här ett par bilder från den kvällen. Allt i svartvitt.

Walfridsson

Han tyckte nog det var lite överdrivet men slappnade av efter ett tag. 

Prövade olika svartvita alternativ men tyckte denna sepia-variant blev bäst.

Fundersam...

Hoppas ni gillade någon av bilderna. Håll avstånd och håll er friska!

Daniel

Inlagt 2020-12-08 13:34 | Läst 1506 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra bilder och viktiga bilder, framförallt för de berörda, de som är med.
På mitt jobb har vi haft en pensionsavgång och en som slutat under den här pandemitiden. Det är tråkigt att inte få ses och säga adjö på riktigt, det blir aldrig lika bra och personligt när det görs via Teams även om man har webkameror. Vi har alla jobbat hemifrån, med få undantag.
//Anders
Svar från Daniel Steen 2020-12-09 01:08
Hej Anders!

Tack för din kommentar. Viktiga bilder...har funderat lite på den. Har fotograferat under nästan alla mina år på ambulansen, snart 24 år. Allt mer de senaste åren, så det har nog blivit ett antal tusen bilder.
Tre böcker har jag gjort som ligger på jobbet och nu en fjärde på gång. Om inte jag gjort det jag gör skulle det nog mest finnas lite mobilbilder hos kollegorna, lite bilder från någon tidning kanske.
Vardagen hos oss alla är viktig att dokumentera.
Hoppas ni kan ha lite avskedsfester snart...kanske i sommar, vem vet.

Ha de gott!

Daniel
Varma och riktigt fina bilder på ett gäng vardagshjältar som verkar trivas bra tillsammans. Härligt att du dokumenterar ert arbete i bokform, ert arbete är värt all beundran.
Mvh Glenn
Svar från Daniel Steen 2020-12-10 09:40
Hej Glenn!

Tack för din positiva kommentar.

Må väl!

Daniel