Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Dag 5 i Covid dagboken

Hej!

Idag avslutar jag min dagbok, jag är frisk och skulle kunna jobba. Nu är jag ledig i helgen så det blir några dagar till innan jobbet kallar på mig igen. Jag är frisk men nu har jag 2 andra att ta hand om. Ulrika min fru har nu också en rejäl förkylning=covid-19. Precis när hennes sportlov börjar, hon får väl ägna dagarna till att titta på sport:)

Det blir bara en bild idag. Ni har sett filmen, en man som kallas Ove? Vi har en man i vår samfällighet jag kallar Ove. Han är en go gubbe men någon enstaka gång kan han få drag av Ove.

Han går alltid 2 långrundor i området per dag, lyssnar alltid på radion på telefonen högt så jag hör ofta när han kommer. Nu gick han lite framför mig, tyckte jag fick en bra bild på han, kanske lite långt håll för att se hans specifika kroppshållning, händerna i fickorna mm. Jag gillar min "Ove"!

"Ove"

Go kväll!

Daniel

Inlagt 2022-02-11 22:29 | Läst 1187 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Daniel.
Jag har sett den filmen många, många gånger. Vi har haft en "vicevært" här där jag bor som påminner om Ove, men jag har tyvärr ingen bild på honom. Jag är ett stort fan av svenska komedier. Har fornylig set "Som i himlen" (den danske tittel) och uppföljaren, som jag inte riktigt kommer ihåg titeln på. Och slutligen "Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt" Också den danska titeln,
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: För mig var det rivaliceringen kring Volvo och SAAB som var roligast (jag har själv haft en Amazon).
Svar från Daniel Steen 2022-02-12 13:20
Hej Erik!

Ja det är en bra film. Vi i Sverige gillar danska deckare/polisfilmer alt serier.

Tänk att man kan bli osams pga en "småsak" som vilken bil man har.

Ha nu en skön helg!

Daniel
En mycket fin bild :-) Skönt att läsa att du är fri från covid... ufff, alla dessa sjukdomar och andra åkommor...
Hälsningar från en hoppfull "krake"
Halina
Svar från Daniel Steen 2022-02-12 13:22
Tack Halina!

Sjukdomar är ett elände som drabbar oss olika sätt. Denna gången lindrigt tack o lov.

Ha en skön helg!

Daniel
Grattis, hoppas det går lika fort över för dom andra två! Fin svartvit bild, ljus och skir. Studsar för fastgränsen, 60 trodde jag inte längre "fanns". Många hälsningar/ Björn
Svar från Daniel Steen 2022-02-12 21:10
Go kväll Björn!

Tack, de mår rätt ok faktiskt, mest förkylningssymtom.

60 finns här men mest e det ju 40.

Daniel