Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

En smörbolls liv

Hej!

Tog en promenad efter ett nattpass nyligen, denna gång blev det vid Bondbergets naturreservat på Ekhagen i Jönköping. Mitt mål eller min önskning var att kanske kunna få höra en sommargylling eller någon annat kul i fågelväg. Visst sjöng det fortfarande lite fågel men de flesta hade det fullt upp med att mata sina ungar, de flög snabbt undan innan jag hann ta några bilder.

Blommorna däremot kan inte flyga, de var lite lättare att få med på bild. Har och var stod några smörbollar, tror de heter så. Började med att fota några i full blommning, hittade sedan fler blommor börjat vissna. Tyckte även de var värda att få med på bild, vackra även de i sitt "förfall".

Helt perfekt

Tappat spänsten men bara lite...

Sliten

Livskraften tryter men vacker ändå?

Vari sitter min skönhet nu?

Naken och blottad!

Är livet slut efter "döden"? Är åldrandet något fullt eller vackert?

Fåglarna då? Helt oväntat hörde jag och fin även syn på en fin mindre flugsnappare i ett litet bokskogsområde, en bonus.

Mindre flugsnappare

Till sist min favoritfågel, en koltrast i grönskan.

Vacker!!

Daniel

Inlagt 2011-06-22 11:03 | Läst 3660 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver