Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Fotboll på högplatån

Salamno!

Vi tar oss en sväng till Etiopien igen efter att ha varit i ambulansvärlden några inlägg.

Vi var på besök för att kolla upp ett projekt vi skulle stödja i ett område nära Berehet, Voreda. Detta ligger ganska högt upp på någon slags platå. Medan vi väntade på lite lokala politiker såg jag ett gäng killar som spelade fotboll. Hade två objektiv med mig ett 24-70 och mitt 400/5,6. Det blev telet, på långt håll i värme så bilderna är väl inte så bra men visar i alla fall att det är kul med fotboll.

Det kvittar hur bollen är, att man inga skor har...men o vad jag önskat att jag hade haft med mig en vettig boll och skor till killarna.

Ha nu en go söndag!

Det var allt för idag!

Daniel

 

Inlagt 2014-12-14 09:15 | Läst 2150 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tur för många fattiga barn att denna sport finns! Kanonbilder på det!
Har inte varit inne på länge men jag uppskattar dina blogginlägg från Sydsudan, Etiopien osv. Det är alltid spännande att se hur andra har det i världen.

Det jag tycker är kul med länder som vi västerlänningar anser som u-länder eller fattiga länder är att befolkningen verkar alltid verkar ha roligare eller uppskatta allt mer än oss i västvärlden.

Ha det fint
Robin