Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

I dimman på Castello Barbarossa

Ciao Bella!

Ja det fick min Ulrika höra lite då och då när vi var på Capri, Italien.

Hon besökte mig under en vecka när jag "jobbade" som ringmärkare på Capri, bilden här nedan är från 1991 eller 1992. Jag ringmärker och Ulrika registrerar allt om fåglarna. Vi jobbar och bor i borgen, längst upp på San Micheles ägor. Oftast en vidunderlig utsikt över Capri och Neapelbukten men inte idag.

Rått och riktigt kallt trots vi är i maj, brrr

Den gamla tubkikaren sk "blykowa" är riktad mot pilgrimsfalks boet. Vi kunde studera falkarna från äggläggning till flygga ungar men mer om det en annan gång.

Buena notte!

Daniel

Inlagt 2022-01-29 00:40 | Läst 2352 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tänkte just det att det såg rysligt kallt ut, man tror ju att man sitter där under ett parasoll med ett glas vin och jobbar. Trevligt att det finns sådant internationellt utbyte
Svar från Daniel Steen 2022-01-29 16:48
Hej Peter!

Visst var det kallt och kyligt, det kunde dock på bara några minuter bli soligt och varmt.

Olika samarbeten finns det än över gränserna.

Daniel
Ser kyligt ut, instämmer med Pete. Och blåser gör det, ser att det är fyra klädnypor per byxben! Fin bild av ert vardagsliv en vecka för trettio år sen, hälsningar/ Björn
Svar från Daniel Steen 2022-01-29 16:50
Hej Björn!

Vad observant du är, har inte tänkt på det men det stämmer. Kunde blåsa upp rejält i borgen ibland.

Daniel