Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

I morgon blir det nervöst...

Hej!

Ja i morgon eftermiddag skall jag försöka berätta lite om mina upplevelser i Sydsudan förra året. Det blir på en sk "60+"-träff i en kyrka i Hovslätt, Jönköping där jag bor.

Det kommer kanske inte så mycket folk men känns lite pirrigt ändå. Var nere i kyrkan ikväll för att kolla att ljud och bild var ok. Hade räknat med 10 minuter, tog 1,5 timme innan vi löst allt strul.

Dåligt genrep blir ett bra...?

Svårt att välja ut rätt bilder så man får en någorlunda "röd tråd" i bild och i vad man skall säga. 

Här 2 bilder som kommer att vara med. Förstora så blir de bäst.

Marie undrar nog vem hon skall börja undersöka:)

Första gången de ser en fotboll! Jag och Josef(han med bollen) fick visa vad man kan göra med en fotboll. Tog inte lång stund dock innan gårdsplanen var full av skrattande barn.

Kanske bäst att skriva var jag är. Stället heter Lotimor, ligger så långt österut du kan komma i södra Sydsudan, intill Etiopien.

Ha de!

Daniel

Inlagt 2018-02-23 00:46 | Läst 13169 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Lycka till Daniel! Det blir säkert mycket uppskattat. Du har väldigt fina och personliga bilder som visar mycket. Kör hårt och tänk på att försöka hålla tiden, det kan vara svårt när man är engagerad I det man pratar om.
Hälsningar Lena
Svar från Daniel Steen 2018-02-23 11:14
Hej Lena!

Du har nog rätt i det där med att det är lätt prata för mycket. Har en plan får se hur jag lyckas hålla den:)

Tack för dina ord.

Daniel