Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Mina första bröllopsbilder: Karin och Kim i Järstorps kyrka

Hej!

Fick i höstas inbjudan att närvara på Kims och Karins vigsel i Järstorps kyrka utanför Jönköping. Frågade Kim om det var okej att jag tog med mig kameran, javisst det går bra. De hade fotograf men jag ville bara testa lite/träna lite ifall man någon gång skulle få förtroendet att ta bilder på ett bröllop.

YES!! Vi vann!! Förlåt, jag menar nu är vi gifta!!

Innan vigsel tog jag lite bilder i kyrkan, sedan pep jag upp på läktaren då jag inte ville störa den ordinarie fotografen när hon kom.

Lite interiörbilder från kyrkan.

Kolla vad jag gör med programmet!

Vigselförättaren, Peter Bernhardsson. Peter och jag har spelat innebandy ihop för många år sedan(Jönköpings Innebandy klubb). Nu saknas bara brudparet, får se om de är i kyrkan.

Här är huvudpersonerna i dagens bröllop, Karin och Kim samt några till...bl.a. en liten god tös med myror i brallan.

Bestämd min.

Det ska gå att komma runt pappas huvud! Som ni sett har jag kanske inte tagit de allra vanligaste bilderna men så är jag ju inte fotografen idag utan hon kommer här.

Vet inte vem hon är men bra grejer det har hon. Hon har även en helt annan vinkel och fokus än jag. Jag sitter på läktaren och testar lite, hon jobbar. Ni som kan sådant här med bröllop får gärna komma med lite synpunkter på mina bilder.

Första kyssen som gifta!!

Förbön och välsignelse för brudparet, tillsammans med föräldrarna.

Tack, nu kan jag ta min brudbukett!

Nu fick alla ta bilder! Nu var det bara att smattra med kameran, innan de vände sig om fotade jag bara när jag visste att jag inte hördes.

Visst ser han lite fundersam ut?! Vad har jag gjort?? Nae, han är toknöjd!!

Nu var det dags att rocka loss!! Vilket ös på bandet och tjejerna i utgångsmusiken, gick inte och kalla det för en marsch. Kolla basisten hur han diggar!!

Fullt ös!

Nu är det dags att kasta ri...nae det var inget ris utan vita vetepuffar!

Kul idé, på mitt eget bröllop hade jag sagt ifrån, jag ville inte att det skulle kastas ris. Tyckte inte det passade en fågelskådare, när vi kom ut på kyrktrappen flög något helt annat i luften, mängder med hampfrön!! Fågelmat alltså, perfekt nu fick fåglarna en fin bröllopsmiddag de också.

Kim! Nu är du min!

Mmmm vad härligt att vara gift!

Vigseln var över, jag hade fått mina första bröllopsbilder. Lite nöjd med några faktiskt så jag drar mig hemåt.

Min fotosession var över men inte för bröllopsfotografen!

Daniel

 

 

 

Postat 2012-11-21 20:58 | Läst 8494 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera