Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Lite babianer mm

Hej!

Fortsätter med lite foton från Tanzania och Selous game reserve. Nu kanske det inte är så aktuellt för er läsare att flyga dit den närmaste tiden, detta med tanke på Coronan som härjar lite här o där. Tack och lov inte så mycket i Afrika vad vi vet. Är nyss hemkommen från Sydsudan och där finns ingen fungerande sjukvård vilket skulle slå hårt mot befolkningen om Coronan skulle få fäste i landet. Mer om Sydsudan framöver.

Innan babianerna en bild på orsaken till resan överhuvudtaget, min fru Ulrika. Hon fyllde 50 och önskade sig en tur till Afrika vilket jag givetvis tyckte var en bra ide.

Babianer var ganska vanliga i parken. Här fick vi se en familjegrupp med flera unga babianer.

Det finns många sätt att chilla, en del lite mer udda:)

De kan konsten att njuta.

De äter mycket växter men kan lika väl äta kött.

Hmm vem vill leta löss/kryp på mig??

Vår goa, glada guide. Ofta ett stort leende.

Blir lite foton på oss andra i parken nu.

Mobilbild, så glad att vi lyckades hitta lite elefanter.

Bild på mig under flodturen på Rufiji River.

Ulrika tar ett foto åt en svensk familj som var med på samma flodtur som vi. 

Vi såg inte så många andra bilar i parken men när ryktet om lejonen spreds samlades i alla fall några bilar. Kvinnan i baksätet var inte helt bekväm med lejonen, ni skulle sett henne när lejonet närmast bilen hade rest på sig:)

In action

Ja, så här ser undertecknad ut i fält. Kikaren runt halsen, kameran redo för nya foton.

Önskar er alla en go och frisk helg!

Daniel

Inlagt 2020-03-13 10:45 | Läst 6027 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ni verkar ha haft en härlig resa och du fick möjlighet att ta fina bilder.
Jag ler lite åt bilden på familjen, Pappan och sonen står rakt upp och ner medan mamman och döttrarna intar poser med ett böjt ben. Ingen värdering i det från min sida men det är tydligen så det ska se ut nu för tiden.
//Anders
Vacker och fin serie. Lejonen ser helt ostörda ut, bilen stör dem inte. Samma sak som med älgar, fåglar och mkt annat här hemma....Vilken fin 50-årspresent! Hälsningar/ Björn