Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Min stund på Stadsparksvallen

Hej!

I veckan köpte jag ett nytt objektiv(begagnat), ett Canon 100-400/4,5-5,6 det nya med bildstabilisering. Har tänkt det mest för natur då ffa för fågelfoto. Ett nytt objektiv vill man/jag testa så varför inte dra på en fotbollsmatch tänker jag, objektivet skall fokusera snabbt så det passar bra för sport. 

Jönköping Södra spelar mot Kalmar FF om en stund. Cirka 15 minuter innan match dyker jag upp på Stadsparksvallen, får tag på pressansvarige och får ackreditering. Häftigt, min första Allsvenska match från planen(testat fota några gånger från läktaren) men nu är det "på riktigt".

Glada flickor från ett av J-Södras ungdomslag.

Hemmafansen sjunger och hyllar sitt lag.

Det blir ibland lite roliga poser när man fryser en rörelse. Fredric Fendrich försöker påverka bollen mentalt?

Rasmus Elm, en gammal favoritspelare. Kul att han blivit så frisk att han kan spela fotboll igen.

Handboll av Viktor Rönneklev 

Daryl Smile får sitt 2:a gula kort och blir utvisad. Onödigt, kom igen Daryl!

Rasmus skott som går över mål där domaren bedömer att J-Södras målvakt rör bollen och Kalmar får en hörna.

Förre J-Södra spelaren Markus Thorbjörnsson gör mål på hörnan:(

Glädje och uppgivenhet/besvikelse klassiskt inom sporten.

Nu följer en drös bilder utan kommentarer. Kommer nog behöva fler matcher innan jag "lärt" mig objektivet. Ljusförhållandena varierade mycket. Soligt, molnigt, motljus mm. 

Snygg och viktigt brytning av Tom Siwe.

Attack! J-Södra fick kämpa hela tiden med en man kort, gjorde det bra men hade inte många bra chanser. Vi Jönköpingsbor var inte direkt nöjda med domaren som i våra "helt opartiska" ögon missade 2 straffsituationer...

J-Södras stjärna och målskytt Pawel Cibicki gick mållös av planen. Laget blev utan poäng men igår förlorade tack och lov Helsingborg så avståndet till negativ kvalplats är fortfarande 6 poäng.

Hoppas återkomma med bilder från fler matcher. Om nu någon vill se mer bilder så finns de på flickr: https://www.flickr.com/photos/danielsteen63/

Daniel

Inlagt 2016-09-26 11:37 | Läst 4026 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Bra bilder med aktion.
Lycka till
Bob