Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

När du inte orkar...

Hej igen!

Blev visst två inlägg idag.

Jag har fått förtroendet att fotografera och göra en fotobok för vårt sjukhus Covid-19 IVA-avdelning. De har sett boken jag gjort för ambulansen(min arbetsplats) och ville gärna ha något liknande. Hoppas kunna uppfylla deras förväntningar. 

Jag går inte oberörd från ett besök på Covid-IVA och när jag sedan sitter vid datorn och ser alla bilder väcker det många tankar.

En bild jag redigerade nyss fick tankarna att snurra igen. Fotot är på ett arbetsschema över allt som skall göras förmiddag, eftermiddag och kväll hos varje patient. Ett digert schema, längst ner hade någon skrivit något med en tuschpenna.

Är det inte detta livet vi lever handlar om? 

Vi är inte till för oss själva utan för varandra. Vad får du för tankar av texten?

Må väl, håll er friska och njut av dagen i morgon!

Daniel

Inlagt 2021-04-23 22:07 | Läst 1846 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Alla behöver vi, till sist, hjälp. Så det är precis som det står. Vi borde göra mer till vardags, de flesta av oss, men jag tror också att de flesta av oss är beredda att göra mer än vi själva tror när nöden kommer nära. Fint uppdrag, lycka till! Hälsningar/ Björn
Svar från Daniel Steen 2021-04-24 20:29
Hej Björn!

Tack för din fina kommentar.

Daniel
Det var två fina rader! Grunden för ett fungerande samhälle och överensstämmer med det kristna budskapet. Lycka till!
Svar från Daniel Steen 2021-04-24 20:31
Hej Stefan!

Visst är det så. Det står någonstans "bär varandras bördor".

Tack

Daniel