Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Stjärtmes en gullig fågel

Hej!

Visar jag en bild på en stjärtmes, säger i stort sett alla: "Oohh vilken gullig och söt fågel"!

Delar ni den uppfattningen?

På en kvällspromenad häromdagen nära hemmet hittade jag två par av stjärtmes. Hoppas de går till häckning och får ett gäng ungar.

Bilden med ungarna är från förra året. Stod en stund och studerade föräldrafåglarna som hade ett intensivt jobb med att mata alla dessa ungar. 

Ha en skön vårdag!

Daniel

Inlagt 2021-04-07 10:23 | Läst 170 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Oj vad många....så sött ;)
Tror precis jag är en av dom haha
Den sista bilden med samlingen av ungar är ju perfekt, jag fotograferade också ungar i förra året men de var inte så disciplinerade, de var över allt och rörde sig hela tiden, inte alls så väluppfostrade som dessa. Jo de är nog en av de sötaste fåglar vi har här. Intressant att man kommer ihåg var man såg varje art första gången, men det är att registrerar händelsen djupare för man ska undersöka vad det kan vara, så inte glömmer jag att jag såg dessa första gången vid Särö golfbana
VIsst är det en av de gulligaste fåglarna vi har och ungarna på den sista bilden är ju helt bedårande. Vuxna har jag sett och fotat åtskilliga gånger men aldrig ett gäng ungar som sitter så fint.
Hälsningar Lena