Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Till minne av Stefan Liv

Hej!

I lördags var det minnesstund för Stefan i Kinnarps Arena, det har väl knappast undgått någon. Jag var där som sjukvårdare, jobbar lite extra som det på matcher, både för A-laget och juniorlagen. Brukar inte ha kameran med när jag jobbar men kände att jag ville ha möjlighet att ta några bilder ifall allt var lungt och stilla.

Här kommer mina "minnesbilder" från dagen, inte så många skrivna ord utan mer bilder.

Från säsongen 2009/10.

Johan Davidsson, en timme innan minnestunden, i träningshallen ensam på isen.

Stefan med sin älskade hund.

I bakgrunden.

Bästa vännerna!

Familjen.

Efter att familjen, laget, anställda och vännerna hade lämnat fick de som ville ta ett sista farväl av Stefan, lägga ner en blomma, en nalle, sin halsduk. Kinnarp var välfylld, totalt var det nog 7-8000 som ville hylla/minnas Stefan.

Ensam med Stefan.

I entrén fanns kondoleansböcker ifall man ville skriva en hälsning, precis som den här unga grabben gjorde.

Var skall jag lägga min blomma?

I tusenden har Jönköpingsborna(o andra med) tagit sig upp till Kinnarp för att tända ett ljus eller lägga ner en blomma till Stefan.

Ensam och ledsen.

Stefan är död men han lever vidare i mångas hjärtan. Mina tankar och böner går till familjen och vännerna som nu sörjer en make, pappa eller god vän.

LIVET GÅR VIDARE brukar man säga. Min sista bild illustrerar det på ett kanske lite konstigt sätt. När de flesta gått hem, gick jag i korridoren för att också ta mig hem när jag ser vaktmästaren. Han står vid tavlan som visar vem som skall vara i vilket omklädningsrum i samband med träning eller matcher, han förbereder morgondagen.

I morgon den 11/9 skall LHC och några ungdomslag träna/spela i Kinnarp.

 I morgon är en NY DAG! Lev livet i morgon och alla dagar som du/jag får!

Daniel

Inlagt 2011-09-12 21:15 | Läst 6164 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Måste säga, utan att ha träffat Stefan personligen, att han var en stor favorit hos mig, trots att han aldrig spelade i "mitt" lag. Men i landslaget och i alla intervjuer verkade han så snäll och trevlig. Och som FBK hatare har jag hållit på HV71 i många finaler på TV, där Liv räddade guldet från FBK.
Även rolig var han många gångar i TV, minns när han pratade om sina egenheter. Minns att han berättade att kunde lägga fjärrkontrollen till TV i kylskåpet och leta efter den i veckor sedan. Eller den gång han tappade målistrunken i Terminal 4;as trappa på Arlanda och glömt stänga blixlåset. När väskan rullade ner för trppan for suspensoar, shampoflaskor, mm ut över hela hallen.
Han var verkligen folkkär, inte bara i HV71-land.
Hej Per!

Tack för din kommentar! Ja Stefan har verkligen visat sig vara en person som gått hem i många "läger".

Han bjöd på sig själv!

Ha en go kväll!

Mvh, Daniel