Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Underbart läger...trots kyla, magsjuka och ambulansfärd

Sportlovsläger!!

Visst e det härligt med läger?! Jag har haft förmånen att få vara ledare förra veckan i Idre. Totalt blev vi 42 personer från Jönköping som for på läger. Mitt huvudansvar var ev sjukvård.

Vid bodde lite utanför Idre i Drevdagen.

Ca 3 mil från Idre.

Intill gården fanns en nu snötäckt fotbollsplan samt ett klubbhus.

En viss upprustning verkar behövas. Frågan är om det numera finns någon idrottsförening på platsen.

Vi bodde intill skogen och nästan varje morgon kunde vi till barnens förtjusning se en älgko samt hennes två kalvar utanför huset.

För att ta oss till backen åkte vi buss, första morgonen hade i stort sett allt fusit i bussen pga nattens kyla -37 grader. Det tog oss en timme att få igång bussen.

Här en utsiktsbild från backen. Tyvärr var var inte vädret till sin fördel men här i alla fall lite fint ljus.

Ludde

Frank

Marcus. Alla barns favoriter, här ovan lite utklädda i våtdräkter och flytväst till våra kids och alla andras stora munterhet.

Jocke i backen...han har faktiskt inte "bällat"(ramlat på jönköpingsmål) utan sitter där för att filma lite skidåkning.

I skogen.

Lite bilder från Funparken

En grabb(skidterm)

Ludde in action

Inga hämningar utan full satsning av Ludde. Jag skrev i rubriken att de va kallt brr, tur att det finns värmestugor. Magsjuka är inget man vill ha på ett läger men tyvärr var vi 10 som fick det. Ambulansfärden då?

Ja det var inte Ludde utan en av tjejerna som slog sig så att hon och jag fick ta en ambulans till Mora och sova där en natt. Nu gick allt bra och vi åkte hem dagen efter.

Trots lite sjukdom och så var humöret på topp hos barnen och vi hade det riktigt roligt med skotersafaris mm. Inga bilder från det då det var då jag låg på toan...

Fotoandet då? Jag fick en massa fina bilder på barnen in action men skidbilderna blev inte riktigt så som jag hoppats på. Ingen sol när jag var i backen, att fota i ymnigt snöfall är inte optimalt det heller. Nu får jag vänta tills nästa år. Ha det bra ni som är på sportlov denna o nästa vecka.

Daniel

Inlagt 2011-02-21 17:15 | Läst 7012 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?