** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Att spegla det jag gillar.

Diskussionen..

Som skuggfigurer satt dom där.. kändes som diskussionen gick het.. undrar vad dom pratade om.. man kan bara fantisera.. Är detta verkligheten.. Eller kanske bara mina egna fantasier..

Plats: Restaurangen på Moderna Museet, Skeppsholmen.                                                             Bakgrunden: Strandvägen, Östermalm.

Ska du säga..

Kom inte här och..

Fuck you..

Ja ja.. det där lyssnar jag inte på..

Du ska lyssna..

Hör du det..

Vi får gå ut och göra upp..

Här kommer vänsterjabben..

Jag kan karate..

Uh uh uh, som en apa..

Tack för mig!

Inlagt 2015-03-15 00:17 | Läst 1491 ggr. | Permalink
Rolig och fin siluett serie!
Men sa dom verkligen så där?

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-03-15 09:45
Hej! Tack Kenneth! Ja, jag tror dom sa precis så där.. :-)
Hälsn!
Härligt skuggspel!
Svar från ehrsa 2015-03-15 09:49
Hej! Ja, här fann jag en fin plats, där det starka ljuset utifrån gör att personer med fönsterbord bara blir som siluetter, om man exponerar efter ljuset utanför. Själv satt jag i en väggsoffa med kameran endast liggande på bordet.. Tack! Jan-Olof.
Hälsn! Från också en Jan Olof..
Det var en intressant konversation du lyckades fånga. Det här var ditt andra konspiratoriska inlägg på kort tid, i fredags bloggade du om den 'mystiska' Clownen. I vår fina huvudstad så händer det verkligen något:)
Svar från ehrsa 2015-03-15 09:56
Hej! I Stockholm händer det saker hela tiden, är min erfarenhet, det är tillräckligt stort och tillräckligt med människor för att saker ofta ska hända.. Ta med kameran, öppna dina sinnen, rör dig lugnt, så händer det alltid nått.. He he, denna "konspiration" skedde endast 1 timme efter "clownen".. Fredag den 13:e var nog lite speciell.. Tack! Ingemar.
Hälsn!
Oj det verkar ju nästan farligt det där....- törs man ge sig ut i Stockholms-vimlet? :)
Silhuett-fotografering kan vara kul, eller hur!

Ha en bra söndag!
Svar från ehrsa 2015-03-15 10:11
He he, nä det är nog säkrast att stanna hemma.. Det var väldigt roligt med siluettfotografering just där, på Moderna, ett bra ställe för detta! Alla förblir anonyma.. Dialogen uppstod efteråt i min knäppa hjärna.. efter att jag sett bilderna! :-) Tack! Lena.
Hälsn!
Roligt inlägg, men jag hoppas att dom inte var osams på riktigt?
Ha det gott!
Svar från ehrsa 2015-03-15 11:29
He he, nä det var dom absolut inte! Det var bara i min hjärna som dialogen passade rätt så bra, med det lite yviga kroppsspråket.. och det upptäckte jag först hemma i datorn.. :-) De tre sista bilderna beskriver bara ett helt vanligt "klädespåtagande".. Har ingen aning om vad dom pratade om? Tack! Heléne.
Hälsn!