Att spegla det jag gillar.

Beckholmen, hur ofta är ni där..?

Tog en cykeltur till Beckholmen för ett par dagar sedan, det är nog 2-3 år sedan jag var ut på den lite okända ön, nära både Gröna Lund och Skansen. Man har också hållit på att 'renovera' ön under några år, eller kanske snarare 'sanerat' ön. Det lär ha funnits en hel del gifter i marken här, så vad jag vet så har man bytt ut all jord på ön.. Och man har också anlagt en promenadstig med fin utsikt över de verksamheter som fortfarande pågår här. Och det är marin verksamhet som utövats här, med de tre 'dockor' som fortfarande idag används titt som tätt, även om det denna dag var ganska begränsat med fartyg i dessa dockor..

Beckholmen just denna dag..

En väldigt fin restaurang ligger vid brofästet på Djurgårdssidan..

Största dockan..

De två mindre dockorna ses här..

Tack för mig!

Inlagt 2015-07-14 22:02 | Läst 2979 ggr. | Permalink
Det är liksom en holme man aldrig kommer fram till... :)
Men fina bilder som lockar...så nu kanske det går lättare att komma dit...på något sätt...
Svar från ehrsa 2015-07-14 22:58
Hej! Ja, jag tror att man sällan tar sig ut på den här holmen, men den är ändå värd ett besök om man är i närheten! Liksom den 'lilla' Djurgårdsstaden i sig! Tack! Lena.
Hälsn!
Mig veterligen så har jag nog aldrig varit där, visste inte ens att man fick gå ut dit...men nu vet jag.
Kul att se alla dessa dockor, dina bilder lockar till ett besök där någon gång.
Svar från ehrsa 2015-07-15 18:46
Hej! Ja, Beckholmen tycker jag man ska besöka, kanske kombinerat med en fin lunch på den fina restaurangen 'Oaxen' straxt intill också..! Den har tydligen två stjärnor i Guide Michelin.. Ön är ju tämligen lättillgänglig även om man inte vill åka bil dit. Tack! Margareta.
Hälsn!