Att spegla det jag gillar.

I brist på flaggstång..

Och boende i lägenhet.. Då får man väl använda andra upphängningar.. så som en markis kanske! Fantastiskt väder med svaga vindar dessutom, så det fungerar väldigt bra! Det blir idag och på midsommarafton som flaggan brukar komma fram, men då brukar det ju nästan alltid regna.. Och idag börjar min semester, det här är en väldigt bra dag!

Idag får det bli en längre cykeltur runt stan och Djurgården i maklig takt..   Tack för mig!

Inlagt 2016-06-06 11:43 | Läst 748 ggr. | Permalink
Ser ju trevligt ut det där och ett praktisk sätt att flagga på också.
Både fågel och måne har du och kameran till hands, ett bra gömsle.
Även vi har fått upp flaggan i dag och jag har fått träna på att knyta knopar.
Kroken på vår flagglina hade nötts ner så mycket så det var riskfyllt att flagga, men ny krok införskaffad nu och på plats, så då åkte flaggan upp i topp i flaggstången.
Svar från ehrsa 2016-06-06 19:37
Hej! Det blir faktiskt rätt fint och det fungerar bra! Fäller jag markisen långt ner så är det lätt att sätta fast den i den tvärgående metallprofilen på markisen, sen har jag ett par tyngder i nedre hörnen på flaggan, och hörnen är också säkrade lite med snöre, flaggan kan fladdra lite för mycket annars.. Här brukar jag sitta och försöka få riktigt bra bilder på mina Tornseglare, men det är hur svårt som helst.. Fast jag har ända till mitten på augusti på mig innan dom försvinner söderut.. det är lite av sommarens utmaning varje år.. :-) En och annan Häger brukar också flyga rakt över här, dom verkar ha kurs mot Isbladskärret på Djurgården där många häckar, men här har jag ännu inte fått någon bra bild.. Kan mycket väl tänka mig att slitaget på linor och krokar, och även flaggor är stort! Men fint är det tycker jag! Tack! Margareta.
Hälsn!
Det ser trevligt ut Jan, ha en fin semester.
Svar från ehrsa 2016-06-06 19:42
Hej! Tack Ingemar. Känns väldigt bra att semestern börjar just idag, dessutom med fint väder här! Känner mig faktiskt riktigt sliten.. så behovet av ledighet är stort!
Hälsn!
Mysig balkong du har, och bra utsikt.
Ha det så bra på semestern! /Thomas
Svar från ehrsa 2016-06-06 19:46
Hej! Tack så jättemycket! Ja, den är faktiskt rätt så fin, även om den är liten.. Och det är mycket himmel mot väster här, och det är extra fint! Ska bli skönt med ledighet nu, så nu måste du åka med nån annan.. :-)
Hälsn!
TREVLIG SEMESTER!!!
Och tack för hälsningen...
Svar från ehrsa 2016-06-07 09:59
Tack! Lena. Känns väldigt bra med en längre ledighet, jag är inte bortskämd med det.. Hoppas du också får nån ledighet framöver, det låter som du haft det tufft!
Hälsn!