Att spegla det jag gillar.

Promenader på stan..

De här bilderna är tagna på Stockholms gator under månaden mars i år. Som vanligt så är det människor jag möter under mina återkommande promenader här och det är ofta folks blickar, mimik, och andra uttryck som gör att dom hamnar på mitt minneskort.. Till saken hör också att mars var kallare än februari, det syns på folks klädsel.. Fotat med 20 mm. eller  50 mm.

                                       

Tack för mig!

Inlagt 2019-04-12 11:52 | Läst 650 ggr. | Permalink
Kul att se alla olika yttryck på denna skara av människor. Undrar om du själv blev fångad på bild, du var ju långt ifrån ensam om att bära på kamera.
Måsarna som poserar för tjejen med mobilen var ju verkligen rolig !
ing-marie
Svar från ehrsa 2019-04-12 13:14
Hej! Ja, man vet inte.. kanske någon tog en bild även på mig.. :-) Så här ser det ofta ut när man promenerar på gatorna runt city och Gamla Stan, det är inte bara jag som går omkring med en kamera hängandes.. ingen bryr sig, och det känns aldrig konstigt.. det är avspänt att fota eller råka bli fotad här! Måsarna var 'fotomässiga' med sin lagoma spridning sinns emellan.. såg fint ut! Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
light 2019-04-12 14:19
Men brukar inte folk reagera på slutaren? Eller har din kamera tyst läge?
Svar från ehrsa 2019-04-12 18:20
Hej! Ragnar, nej ingen tycks reagera, det finns två olika Q-lägen (Q=quite), det är också oftast rätt mycket annat ljud allmänt i omgivningen.. Tack!
Hälsn!
Det såg ut att vara kallt ute utan vantar, trevligt bildreportage med många olika miner. Kul bild med måsarna.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2019-04-12 18:22
Hej! Mars var verkligen ingen varm månad, dessutom blåste det ovanligt mycket som jag minns det.. februari var bättre! Tack! Stig.
Hälsn!
Många fina och roliga bilder, speciellt "gruppbilden"på måsarna..Kul att se så många med riktiga kameror hängande på sig och inte bara en massa mobiler.
Mv/Gunte..
Svar från ehrsa 2019-04-12 18:25
Hej! Ganska många yngre människor/turister ses ofta med 'riktiga' kameror här tycker jag, dom har nog förstått att en mobil begränsar bilderna rätt så mycket.. Det känns i alla fall inget konstigt med en kamera hängande på magen/bröstet här.. ingen bryr sig! Tack! Gunte.
Hälsn!
Trevligt med "närgångna" gatufotobilder, som visar på mångfalden på stadens gator.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2019-04-13 10:25
Hej! Ja, jag gillar när man ser folks blickar och ansiktsuttryck så här, och gärna helt opåverkade av mig som fotograf och 'flanör'.. det blir ofta sevärt! Tack! Bjarne.
Hälsn!
Spännande och varierande, och, som flera sagt, många kameror! Hälsningar/ Björn T
Svar från ehrsa 2019-04-13 10:29
Hej! Ja, rör man sig i city och Gamla Stan så är det ganska många som bär på en kamera här, det stör ingen här.. Vad gör turisterna här om inte fotograferar.. det är inget konstigt här! Tack! Björn.
Hälsn!
En hel del fina möten, kul o bra! Hils, LO
Svar från ehrsa 2019-04-13 10:32
Hej! Ja, jag tycker det blir fina bilder när man ser folks blickar och olika uttryck, väl värt att dokumentera! Tack! LO.
Hälsn!