Att spegla det jag gillar.

Bilder nere på stan..

'Stan' är Stockholm i detta fall, taget i den mängd av människor som rör sig här alla dagar i veckan.. speciellt mycket med turister nu!

Innan sista matchen..

Vissa tycks hålla på Italien..

Sen gick jag Hornsgatan hem..     Tack för mig!

Inlagt 2016-06-30 23:07 | Läst 1595 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Mycket vimmel på stan och färgrikt så här års, roligare än på vintern då de flesta går klädda i svart.
Många sköna bilder men den som jag fastnade för är den där måsen flyger mellan husen. Fjärde nerifrån.
Svar från ehrsa 2016-07-01 23:32
Hej! Måste erkänna att jag såg aldrig måsen förrän i datorn, hemma.. Jag gillar själv den bilden bäst, hur kan den bara dyka upp så lägligt..? Alla bilder är i stort sett tagna med kameran hängande som på en turist, med en rem runt halsen och fram på magen, men bilderna tas med en liten 'fjärrutlösare' i ena handen, som ofta dessutom är nedstoppad i fickan.. Ingen vet att jag tar en bild när jag råkar vrida 'magen' mot dom.. Annars så finns det mycket motiv på stan nu, för den som vill 'gatufota', vilken metod man än väljer.. Tack! Margareta.
Hälsn!
PMD 2016-07-17 01:41
Mannen i grå tröja, bredvid damen i gul jacka, ser ut som att han har upptäck vad du gör och försöker sig på att göra samma sak, fast utan fjärrutlösare :-)
Du var verkligen fångat det färgglada livet på stan i bilderna! Den med fågeln lite mot slutet är häftig. Den ser nästan overklig ut, men jag tror faktiskt att den här högst verklig.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2016-07-06 21:39
Hej! Ja, det finns mycket att 'fota på stan' nu, om man har möjligheten.. massor med turister också, antar att du också sett detta, och det är ju bara trevligt! Och jodå, måsen finns där på RAW-bilden så den verkar vara på riktigt.. :-) Men jag minns den inte från fototillfället, tror att det var ett 'höft och slumpskott'.. Tack! Bjarne.
Hälsn!