Att spegla det jag gillar.

De äldre ryter till..

Det gör dom rätt i, hoppas deras protest i det 'lilla' uppmärksammas, och vem håller inte med om deras budskap.. fotat igår nära maktens korridorer i Stockholm..

Vad händer..

Ser ut som nån protest..

Jag tror du visste..

Tack för mig!

Inlagt 2017-09-28 23:14 | Läst 1592 ggr. | Permalink
Snyggt fångat med kort skärpedjup! Du har fått till snygga färger och ljuset är mycket fint i bilderna.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2017-09-30 20:21
Hej! Bjarne. Tack så mycket! Jag tyckte dom var så fina i sin rätt så återhållsamma protest angående vad vi gör med vårat och de 'uppväxandes' klimat, det var knappt man kunde se vad dom skrivit på skyltarna om man var några meter bort.. En försiktig, men ändå en protest.. Hoppas någon i riksdagen också såg det! Allt fotat med min 85:a f/1,8
Hälsn!