Att spegla det jag gillar.

Extrema grupper på stan..

Man ser sällan dom här säkert rätt så ljusskygga grupperna, men igår lördag kom dom fram ur dom mörka gränderna i Gamla Stan.. plötsligt visade dom upp sig.. kanske var det alla turister som igår bevistade dessa domäner som jagade ut dom från de mörka gränderna.. vad vet man? Fotat med 20, och 85 mm.

Det började redan innan jag kom ner till Gamla Stan.. en annan känsla..

Vad är detta för grupp.. dom tror kanske att dom är lite inkognito och inte syns..

Får nästan nån 'Ture Sventon' känsla..

Förstoringsglas och pipa i händerna..

Sen kom ännu en för mig okänd grupp.. 'Rödslirrarna'..

Vad vill dom..

Vart är dom på väg..

Vissa förskräcktes..

Andra har fullt upp..

Och vissa grupperingar tycks inte ha sett något..

Plötsligt ser jag 'Ture Sventon' extremisterna igen.. ser misstänkt ut..

Säkert anhängare..

Nått mystiskt är det.. ett hål i tidningen.. så syns man inte, men ser..

Synkronisering av telefoner.. hmm.. 

Troligen anhängare..

Tur att vi som fotar på gatorna har lite koll på omgivningen.. som här Bengt H. uppgraderad till 3.0 som nu med kraftfulla beskärningar aldrig missar intressanta händelser och människor med sin nya Z...

Tack för mig!

Inlagt 2019-09-22 17:44 | Läst 267 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Vilka karaktärer du hittar.
Så fick man nästa se Bengt H igen. Åtminstone hans kamera.
Ha det väl
Bob
Svar från ehrsa   2019-09-22 18:34
Hej! Ja, igår såg jag fler 'karaktärer' i Gamla Stan än vad jag normalt gör på ett par veckor.. det var något magiskt just igår i det fina vädret! Ja, jag passade på att ta en 'omärklig' bild (?) på Bengt när han plötsligt snabbt lyfte kameran medans vi stod och pratade.. han har full koll och den kameran fångar nog det mesta, bara man har den 'örnblick' som Bengt har.. det har inte jag! Tack! Bob.
Hälsn!
Ja det är besynnerliga arter där uppe i storstaden, vet inte om det är möjligt att artbestämma dem med den ”stora människoguiden”
Joakim88   2019-09-22 20:23
Haha klockrent :)
Svar från ehrsa   2019-09-22 21:06
Hej! Ja, den här lördagen fanns det mycket nytt att både se och försöka fota.. men fortfarande okänt vad gäller 'bestämningen'.. :-) Tack! Peter.
Hälsn!
Sköna härliga bilder på folket Jan :)
Mycket roligt att läsa och se :)
Svar från ehrsa   2019-09-22 21:08
Hej! Ja, igår vad det extra mycket att fota på stan.. av helt okända orsaker? Lite som när man går ut för att fota natur och fåglar ibland, plötsligt finns det motiv överallt känns det som.. ja, du vet! Tack! Joakim.
Hälsn!
Det är i Sthlm det händer, helt klart. Inte en röd slips eller ngt annat roligt idag i Finspång.....
Svar från ehrsa   2019-09-22 21:14
Hej! Björn. Ja, det var väldigt vad mycket fina motiv det fanns igår på stan! Det måste ligga nått större 'event' bakom detta som jag inte känner till.. Det var som att det fanns motiv lite överallt, det finns mer bilder än de här från igår, men de kommer i senare bloggar.. De här bilderna kändes ändå som ett 'tema'.. Kanske det varma och fina vädret hjälpte till att få ut mycket folk på gatorna.. Förstår att det inte riktigt är samma i Finspång.. Tack! Björn.
Hälsn!
Riktigt roliga och trevliga bilder med hög kvalite..och lite mystiska dessutom, vad försigår egentligen ?
Det där med grupper slog mig när vi var över till Stevns klint i helgen. Många grupper var det, ett gäng kvinnor kom vandrande efter en fikapaus, ett gäng kvinnor hade Yoga i det fria, ett gäng skulle kustfiska, flera gäng tävlingscyklister, ett gäng kom löpande på långt led..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från ehrsa   2019-09-23 10:35
Hej! He he, ja, det var en givande lördag på stan här.. mycket motiv lite överallt, jag vet egentligen ingenting om vad som försiggick.. Kändes som det allmänt var lite 'bus-stämning' i luften! Kanske det var det fina vädret som triggade folk att hitta på något.. Aha, så du märkte också av den här 'gruppaktivitets-grejen'.. Själv smyger jag runt själv och 'kikar' på allt som händer.. men förstår ofta inte så mycket.. Tack! Gunte.
Hälsn!
Det var en kul runda, trevligast hade nog de som hade fullt upp.
Svar från ehrsa   2019-09-23 17:36
Hej! Ja, det var en fin lördag på stan! Kändes som det var ovanligt mycket med motiv.. Du har troligen helt rätt om dom som hade fullt upp här.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Kul att det finns lite annorlunda människor som kryper fram ur sina hålor! Skoj bilder!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa   2019-09-24 22:49
Hej! Ja, det var full fart på gatorna under den här fina lördagen! Det fanns ovanligt mycket med motiv.. lite annorlunda motiv dessutom! Tack! Bjarne.
Hälsn!