Att spegla det jag gillar.

Ibland klumpar vi ihop oss..

Även om just jag råkade hamna där av en slump under min promenad vid lunchtid förra lördagen. Vet inte varför det var så extra mycket med folk här nere vid 'Street', utefter Bergsunds strand nära Hornstull i Stockholm just då? Kanske det var nån loppis ihop med 'food trucks' som drog så mycket folk..? Lite konstigt i alla fall..

Trängseln vid Bergsunds strand..

Spegelväggen i bakgrunden gör att det blir ännu mer med folk..

Lite underhållning fanns..

Tack för mig!

Inlagt 2018-04-21 11:35 | Läst 1598 ggr. | Permalink
Ser verkligen ut som riktig folkfest, roligt och festligt! Fint med en smula våryra!/ Björn T
Svar från ehrsa 2018-04-21 13:17
Hej! Björn. Man förvånas ibland.. Vet inte om det var något extra där just den lördagen, eller om många i närområdet inte har rest iväg någonstans och är kvar i stan, då kan det ibland bli extra mycket folk som ändå är ute och rör sig.. Jag vet att det finns en viss regelbunden loppisverksamhet, och då ställer sig också en del 'food-trucks' där, men det kändes ändå inte normalt med den här mängden med folk, jag fick ta en liten omväg istället.. Tack!
Hälsn!
Ja det var ju något alldeles grymt med folk på en lite oväntad plats! Man skulle tro det var julmarknad eller något, men helt fel tid för det!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2018-04-21 13:20
Hej! Jag blev förvånad, det gick inte ens att promenera igenom detta folkmyller, det har jag inte varit med om tidigare där.. Kanske 'alla' var hemma i stan och råkade promenera förbi (som jag), och så fastnade dom där.. Viss 'loppisverksamhet' förekommer regelbundet där i alla fall.. Tack! Bjarne.
Hälsn!
Det var dog enormt med mennesker. Det må være på grund af den pludselige varme i vejret.
Godt at du fik dokumenteret "fænomenet" Jan.
Hav det godt.
//Erik//
Svar från ehrsa 2018-04-21 13:24
Hej! Erik. Egentligen så var det före den senaste värmen, men det var ändå ett trivsamt väder förra lördagen! Ibland märker man under några helger på våren att alla som bor här (nästan alla) stannar kvar i stan istället för att resa bort någonstans. Just de helgerna så märks det tydligt att det är extra mycket med folk överallt! Det blir liksom alla som bor här + folk utifrån landet och turister utrikes ifrån.. Förra helgen kan ha varit en sådan helg!? Tack!
Hilsen.
Spegelvägg och teleobjektv kan då klumpa ihop folk! Men hopklumpat var det ändå, en väldig massa folk. Och förtjänster! Matbil: 70 kr/ min ger 4200 kr/tim och kl 10 - 22 ger 50 400 kr. Nu blir det kanske mindre än hälften, men visst tror jag det lönar sig efter en rad utgifter är fråndragna.
Svar från ehrsa 2018-04-21 18:59
Hej! Visst är det så. det ser mer ut än det var, men det var tillräckligt mycket med folk så att jag inte skulle kunna promenera förbi där det var tänkt.. Tror nog att dom här matförsäljarna tjänade rätt så bra här.. kundunderlaget var minst sagt bra! Annars så har jag läst att dessa 'food trucks' har minskat rätt så mycket här det senaste året, kommunen tar tydligen ut rejäla avgifter för dom.. det blir knappt lönsamt längre! Det är ju synd.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Värsta myrstacken ju! Där skulle jag inte stå ut länge, men kul att se på bild.
Jag åkte förbi Rålis idag och där var det också mycket folk, plus foodtruckar. Men jag blev mäkta missnöjd när jag upptäckte att de kör med motordrivna elaggregat.
Såklart behöver de ström för att kunna laga mat, men det känns fel att alla ska stå och brumma ut avgaser hela tiden. Berätta nu inte det här för miljöpartiet för då blir det säkert förbud...

Ha det gott! /Thomas
Svar från ehrsa 2018-04-21 22:43
Hej! He he, jag tror att jag håller med dig i allt Thomas.. Kände att jag blev tvungen att föreviga trängseln.. har inte sett detta tidigare! Avgaser och brummande generatorer är aldrig kul.. kanske vore bättre med Gasol..? Miljöpartiet är att se upp med.. Tack! Thomas. Ha det bra!
Hälsn!