Att spegla det jag gillar.

Kanske ett vårtecken..

Igår fanns det fortfarande lite snö kvar, men igår på kvällen var det +7° och idag sken solen och det var +8° med frisk vind.. så nu är snön borta och jag tror minsann att det fanns lite vårtecken.. visst måste väl det här vara ett vårtecken.. eller? Fotat i mitt 'närområde' idag..

Såg aldrig vart den tog vägen sedan..     Tack för mig!

Inlagt 2018-01-25 19:19 | Läst 2556 ggr. | Permalink
Vilka underbara bilder på ekorren. VIsst måste det vara en vårtecken att den börjar samla bomaterial? Jag kan dock ingenting om ekorrarnas fortplantning och när de brukar få ungar.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2018-01-26 23:54
Hej! Visst var den fin! Ser nästan ut som den har ett rejält tomteskägg.. Känns som det är lätt att gilla Ekorrar.. Nån typ av bomaterial var det i alla fall, tror Margareta C. har helt rätt när hon säger att det nog är stoppningen från någon dyna av något slag.. Tack! Lena.
Hälsn!
Ekorrar blir jag glad av att se, näpna, kvicka och påminner mig om barndomen på ngt sätt. Ser inte vad hen har i munnen, det skulle nästan kunna vara en fågel men jag vet inte om dom tar fåglar även om jag vet att dom tar ägg. Förresten Jan, nu på onsdag ska jag till Sthlm (Solna 13) för att träffa min reumatikerläkare och eftersom det är på en onsdag då jag vet att det är Tårtan (15) och även Avtrycket (18) så jag tänkte gå på dom båda. Tårtan är ju för alla fotointresserade, har du lust att komma med, vore kul att träffas irl? / Björn T
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:01
Hej! Visst är dom fina! Det är lätt att gilla Ekorrar.. minns i barndomen hur dom lätt blev tama och hämtade mat ur handen, vi brukade ge dom en skorpa eller ett knäckebröd, då satt Ekorrarna i nån grenklyka och knaprade på under lång stund.. Tror som Margareta C. i sin kommentar att det är stoppningen från någon dyna av något slag.. Oj, låter som en effektiv onsdag för dig.. det vore absolut trevligt att ses framöver när det passar, men jag är troligen inte i stan ens, bara under tidig förmiddag.. men det kanske kan bli nån chans vid senare tillfälle!? Ha det bra, och tack! Björn.
Hälsn!
Ekorre med helskägg är väl inte så vanligt.
MV Gunte
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:03
He he, tyckte själv att den såg ut som en 'försenad' Jultomte.. Men fin var den i alla fall! Tack! Gunte.
Hälsn!
Säkert, ekorren får ungarna redan om en månad normalt.
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:05
Hej! Läste att dom har en ganska lång period när dom kan få ungar, ända in i sommaren.. Det såg annars ut som det var 'stoppningen' från någon dyna.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Men så söt !
Vad är det den har i munnen tro ?
ing-marie
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:07
Hej! Visst var den fin! Jag tror som Margareta C. att det var stoppningen från någon dyna som den hittat.. Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Rolig serie på mitt lilla favoritdjur sen barndomen, då fanns det många, dom är supersöta! LO
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:09
Hej! Visst är dom fina Ekorrarna! Det är lätt att gilla dom.. charmiga djur på något sätt! Och inte så skygga heller.. Tack! LO.
Hälsn!
Litet bo hen sätta vill, Kurre har nog fått vårkänslor i solskenet.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:10
He he, jag tror du har rätt! Det var en fin dag med lite vårkänning i luften.. Tack! Stig.
Hälsn!
Nej, inte vårtecken. Ekorren övar för att vara tomte och har tagit fel på årstiden. ;)
Förlåt kunde inte låta bil för visst ser det ut som en rejäl mustasch.
Undrar om det är någons trädgårdsmöbel som fått släppa till av sin fyllning, vi hade en ekorre som plundrade på vår altan för några år sedan. Blev tunna dynor sedan.
Söta bilder.
Svar från ehrsa 2018-01-27 00:12
He he, jag tänkte faktiskt tanken där och då.. 'korren' såg ut lite som en tomte med det fina skägget/mustaschen! Och jag tror precis som du att det var stoppningen från någon dyna av något slag.. absolut! Tack! Margareta.
Hälsn!