Att spegla det jag gillar.

'Knut'..

Ja, nu ska allting ut.. ni glömmer väl inte det.. allt som har med Julen att göra!

Tack för mig!

Inlagt 2018-01-13 11:08 | Läst 207 ggr. | Permalink(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Plockade bort allting i torsdags, men julen var över redan i måndags då vi började jobba igen efter helgerna.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa   2018-01-13 11:24
Oj, där var ni snabba! Kan ibland tycka att det extra lilla ljuset som viss belysning tillför är rätt fint på de fortsatt lite mörka eftermiddagarna.. men det hjälps inte, nu ska det ut! Snart märks de ljusare eftermiddagarna tydligt ändå! Tycker också att det ser knäppt ut när folk fortfarande har adventsstjärnorna kvar i fönstren fram i maj.. Tack! Lena.
Hälsn!
Mysiga bilder på stjärnan.
Det är snart gjort, plockar fram mindre och mindre för varje år.
Förr om åren när vi ofta firade julafton här hemma så lade jag ner lite mera jobb på det där. Men nu har vi "turen" att få åka bort :-)
Ljusslingan på altanen får lysa ett bra tag till, så mysigt att komma ner i rummet på morgonen och det lyser där ute.
ing-marie
Svar från ehrsa   2018-01-13 12:10
Hej! Det går snabbt för mig också, 20 minuter kanske.. Har också alltid en ljusslinga kvar utefter golvet på min balkong, året runt faktiskt.. Den är väldigt trevlig under sommarkvällarna, ingen annan ser den men den lyser upp fint när jag sitter där på kvällarna under sommaren.. Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Första bilden, där har du nästa års julkort klart!
Svar från ehrsa   2018-01-13 13:15
Tack! Ragnar. :-)
Hälsn!
Ljusare tider på gång, märks redan, ut med julpyntet!
Svar från ehrsa   2018-01-13 17:30
Hej! Ja, ut med all julpynt nu! Det tar kanske 20 minuter för mig, det går snabbt.. Ja, visst märks det att det är ljusare nu, såg en meteorolog på TV visa att dagarna blir 3 min. längre för varje dygn.. det blir 21 minuter på en vecka..! I norr tror jag det var 6 min. per dygn.. Tack! Stefan.
Hälsn!
I dag på 20:da Knut dansas julen ut och det blev så här också men utan dans, så nu ser hemmet ut som vanligt igen. Det var inte många saker att ta reda på men det tar sin tid att återställa.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa   2018-01-13 17:35
Hej! För mig går det snabbt, har inte så mycket pynt.. kanske tar 20 minuter högst.. Brukar kännas lite tomt de första dagarna, pyntet ger en viss liten extra belysning som försvinner nu.. Men det känns ändå bra! Nu får vi se fram mot ljusare tider, som kommer att märkas alldeles snart! Tack! Stig. Ha det bra!
Hälsn!
Jag har bara en ljusstake i köksfönstret, ska bort imorgon, din julstjärna är vacker! Hils, LO
Svar från ehrsa   2018-01-14 11:07
Hej! Låter 'minimalistiskt'.. Julpynt är ingen stor sak hos mig heller, men i dessa 'mörkertider' är det lite fint med extra belysning, det behövs! Men nu går vi mot ljusare tider. 3 minuter mer ljus per dygn såg jag en meteorolog berätta, det blir drygt 20 minuter per vecka.. Tack! LO.
Hälsn!
Ja, så är det! Här gillar jag första bilden allra mest. Vackra färger som harmonierar bra.
Hälsningar, Bjarne