Att spegla det jag gillar.

Kvällsmoln..

Ibland är kvällshimlen lite extra fin som här! Tror aldrig jag sett så starkt röd nyans på moln tidigare, men det varade bara en kort stund..

Tack för mig!

Inlagt 2018-09-23 22:40 | Läst 1801 ggr. | Permalink
Underbart är kort..tur dom är skattefria ;)
Vackert återgivet..
Mv/Gunte
Svar från ehrsa 2018-09-24 11:29
Hej! Som tur är så är nog det mesta som är extra fint också skattefritt.. I alla fall när det gäller naturen och dess skönhet! Tack! Gunte.
Hälsn!
Ibland varar det vackra bara ett kort ögonblick. Du lyckades föreviga det.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2018-09-24 11:43
Hej! Här var ett typexempel på att himlens färger förändras snabbt, tror att den här röda intensiva färgen på de underliggande molnen inte ens varade i en halv minut.. sen var det motivet borta.. för alltid! Tack! Lena.
Hälsn!
Himlen visar ofta upp konstverk, du hade tur som hann fånga det.
Svar från ehrsa 2018-09-24 17:34
Hej! Ja, här gick det snabbt med det röda.. Det var som om en lampa med rött sken plötsligt tändes bara på de här lägsta molnen, under kanske 30 sekunder sen försvann det! Har nog aldrig sett så intensiv röd färg tidigare, det var ännu starkare i verkligheten.. Det är fint med en kvällshimmel, det händer mycket där.. Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Tänk att himlen och molnen varierar så mycket, från små, små nyanser till starka färger och kontraster. Vackert!/ Björn T
Svar från ehrsa 2018-09-24 18:21
Hej! Ja det var fantastiskt! Den här väldigt starka röda färgen kanske varade i 30 sekunder.. förmodligen bröts solens ljusstråle genom ett rätt så tjockt lager med fukt/moln som filtrerade bort alla andra färger utom just det röda.. Tack! Björn.
Hälsn!
Hej Jan.
Meget smukt når naturen opfører sig som her. Og du var hurtig i vendingen.
Mange venlige hilsen fra Erik.
Svar från ehrsa 2018-09-24 19:34
Hej! Det var som om någon plötsligt målade rött med en pensel på himlen.. i 30 sekunder.. sedan doldes solen av moln och det hela var över.. Tur att jag alltid har kameran hängande på en 'krok' innanför balkongdörren.. Tack! Erik.
Hilsen!
Moln kan ha otroligt vackra färger, som dessa. Fint fångat!

Hälsar
Eva
Svar från ehrsa 2018-09-25 13:02
Hej! Ja det stämmer verkligen, det är en stor förmån att ha en 'fri' himmel mot väst där solen går ner, det bjuds ofta på fantastiska skådespel! Just här var det bara som att nån målade starkt rött i 30 sekunder, sen var det borta.. Troligen är det lika fint med soluppgångarna i öster, men jag sover oftast då.. :-) Tack! Eva.
Hälsn!
Det var ingen dålig vy du haft igen på första parkett. Dramatiska ögonblick.
Fina bilder!

MvH
Johnny
Svar från ehrsa 2018-09-25 13:10
Hej! Ja, det är verkligen så! En fri himmel mot väst bjuder ofta på fina föreställningar! Så sent som igår var det väldigt vackert igen, tog en hel del bilder men har inte kollat dom än, det är inte alltid dom duger att publicera även om dom ser bra ut när man tittar på dom 'live'.. Dom som tycker att solnedgångar är triviala har nog inte sett så många solnedgångar.. allt handlar om molnen, hur dom beter sig just vid solnedgången. Utan moln blir solnedgången rätt så tråkig.. Det är just när solen är på väg ner som det oftast är finast, och färgerna och nyanserna skiftar väldigt snabbt! Det röda i bilderna här sågs nog i bara 30 sekunder.. Tack! Johnny.
Hälsn!