Att spegla det jag gillar.

Människor på stan..

Bilder tagna här i Stockholm under mina återkommande promenader.. Det är rätt så mycket turister kvar även om det blivit hösttider, bilderna här är från lite tidigare i höstas..

Men även annat än människor ses ju också.. här vid Sergels torg.

Den gamla turistfällan..

Tack för mig!

Inlagt 2017-10-27 19:00 | Läst 2140 ggr. | Permalink
Armkroksbilden är verkligen läcker!
Svar från ehrsa 2017-10-28 22:22
Hej! Tack så mycket Ragnar! Det finns mycket motiv där ute på gatorna.. många fina och sevärda porträtt som bara passerar förbi..
Hälsn!
Många bra bilder på folk - dagens är nog han som blir fotat med vikingahjälm!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2017-10-28 22:25
Hej! Det är faktiskt trevligt när man ändå promenerar hem från city att också ha kameran med och 'knäppa' lite.. Känner att resultatet ofta blir över förväntan, men det ser jag oftast inte förrän hemma vid datorn! Tack! Bjarne.
Hälsn!
Livet på stan mitt i folkvimlet.
Många kul bilder och det bästa är att folk är så omedvetna om att de blir fotograferade.
Svar från ehrsa 2017-10-28 22:32
Hej! Det är faktiskt riktigt trevligt att ha med sig kameran när jag då och då promenerar hem från city, en lagom aktivitet en eftermiddag.. och man passerar garanterat 'motivtäta' områden när man går genom Gamla Stan! Jag gillar också att folk är helt opåverkade när bilderna tas, det blir så naturligt på något sätt! Tack! Margareta.
Hälsn!
Jag fastnar direkt för bilderna med den blåhåriga tjejen men det finns många andra som också är bra. Du har så härliga, mättade färger i dina bilder. Det blir också en fin ton av de gula, brungula byggnaderna som finns med i bakgrunden.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2017-10-28 22:43
Hej! Lena. Jag tycker att det läggs ut lite väl mycket bilder från stan mestadels i svartvitt, detta tycker jag är lite tråkigt.. men det är väl nån slags tradition i detta från den analoga tiden.. det har blivit nån slags standard över det hela, trots att tillvaron inte är svartvit.. den är i färg hela tiden, och inget annat! Men jag tycker också att en svartvit bild ändå kan vara fin! Det är annars rätt kul när jag går med kameran hängande på min 'framsida' och anar att 'nått' är på gång, som den blåhåriga tjejen, då grovriktar jag mig och trycker på fjärrutlösaren ett par gånger, och kameran klarade det.. helt omärkligt! Tycker också att vi människor är väldigt fina i alla våra olika uttryck när man ser dom så här, helt opåverkade av mig! Tack!
Hälsn!