Att spegla det jag gillar.

Midsommarkänsla..

Känns som vi redan nu två dagar innan midsommar ändå är på väg in i den rätta känslan.. Misstänkte redan för flera veckor sedan att det extrema sommarvädret skulle vända lagom till midsommar, det blir säkert +12° och regnskurar då.. så 'ska' det ju vara! Känns rätt bra faktiskt att något är stabilt i det annars så extremt ovanliga vår och sommarvädret..

Det är bara att läsa av, så ser man att det är nära midsommar..

Och titta ut som bekräftelse..

Så kan man fokusera på Sillen istället, det gillar jag! :-)     Tack för mig!

Inlagt 2018-06-20 18:36 | Läst 1772 ggr. | Permalink
Ja, visst är det något magiskt med midsommar! Allt över 12 C är fint midsommarväder.Här har vi inte haft regn än idag, ska komma i natt och i morgon./ Björn T
Svar från ehrsa 2018-06-20 20:35
Hej! Ja, visst är det magiskt och även lite komiskt det här med vädret under midsommar.. :-) Skulle det bli +15° eller mer så är det verkligen fantastiskt, då kanske man kan ha balkongdörren öppen t.o.m.. :-) Såg på lokala väderprognosen att det tydligen blir mestadels grått och regn även imorgon här.. men det är bra för naturen och alla! För mig kan det gärna få regna riktigt mycket, men detta vet jag inte nu! Tack så mycket Björn!
Hälsn!
Fint. ser fram mot en svalare midsommar med lite regn, behövs lite avkylning nu i dessa överhettade fotbollsfebriga tider, ha en glad midsommar! Hils, LO
Svar från ehrsa 2018-06-21 13:22
Hej! Jag kan inte annat än hålla med! Skönt att känna att man kan sitta inne utan dåligt samvete.. Naturen älskar regnet också.. :-) Tack! LO.
Hälsn!
Javisst är det typiskt! Jag tycker det är ett fint djup i sista bilden och jag gillar centralperspektivet med träden i mitten av gatan.
Ha det gott i midsommar!
BJarne
Svar från ehrsa 2018-06-21 19:27
Hej! Tack så mycket Bjarne! Önskar dig detsamma! Det är rätt skönt med lite gråväder efter den långa tiden med fullständigt högsommarväder.. sånt finväder kan man också bli lite trött på efter en tid.. omväxling är bäst!
Hälsn!