Att spegla det jag gillar.

Mycket folk, sett under en lördagspromenad på Hornsgatan, och runt i Gamla Stan..

Gick ett varv och fotade lite 'hipp som happ' bland människor för ett par helger sedan. Det var mycket folk rent allmänt, tror att det var 'melodifestivallördagen', och det gjorde nog att det var ännu mer folk än vanligt i farten..

Här är en hel del bilder från min promenadrunda..

Hmm.. nått evenemang som varit.. kanske ett bröllop i Storkyrkan..?

Stortorget

Hmm..

Sen fick jag nog av alla människor och gick hem..   Tack för mig!

Inlagt 2016-05-26 23:30 | Läst 1677 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Kul... det här är ett av mina favoritstråk i stan (Hornsgatan alltså; Gamla Stan undviker jag numera om jag inte är ute riktigt tidigt på morron - och det är jag sällan...).

Och mitt absoluta favoritställe för lunch har du med på bild 3 från slutet: KalfHansen. Godare och mer fantasifull ekomat finns bara inte!
Svar från ehrsa 2016-05-27 17:50
Hej! Tack! Per. Kan bara hålla med om allt du säger, men jag gillar Gamla Stan även när det är mycket folk! Man känner sig extra mycket som en turist själv där.. Man smälter liksom in med en kamera på magen där.. bland alla andra..
Hälsn!