Att spegla det jag gillar.

Nu är det väl 'senhöst' egentligen..

Nu när november snart är här så kan ju faktiskt vintern ibland redan slå till, det har man ju varit med om förr.. och då menar jag här i östra Svealand. Men årets fina höst har dröjt sig kvar länge här, men vilken vecka som helst framöver så är väl löven som 'bortblåsta', så som här..

Från Tantolunden och strandpromenaden utefter Årstaviken bort mot Skanstull.

                                                                ___________________

Vid Årstavikens strand brukar Knäckepilarna dröja med att släppa sina blad, och ger fina speglingar i vattnet..

                                                                     __________________

Årsta Holmar

Tack för mig!

Inlagt 2015-10-28 08:39 | Läst 2524 ggr. | Permalink
Riktigt fina bilder, tummen upp
Svar från ehrsa 2015-10-28 22:22
Hej! Mahdad. Tack för din kommentar att du gillar bilderna, det uppskattas!
Hälsn!
Rasande fina bilder på de rasande löven. Det rassladectill i trädet utanför mitt fönster i går och sedan var det trädet nästan lövrent. Fint nu men fort går der.
Svar från ehrsa 2015-10-28 22:30
Hej! Margareta. Håller med dig, det går verkligen fort nu vad gäller löven! Några frostnätter som det varit nu, och sedan lite vind så faller dom verkligen fort, men jag tycker det är lite synd att man har så bråttom med att rensa bort löven här kring Tantolunden, jag tycker det är otroligt vackert när löven får ligga kvar orörda på marken! Och det ska sägas att bilderna med löven i luften är tagna när en större maskin håller på att blåsa ihop löven till större högar här i Drakenbergsparken.. Egentligen kommer löven farande från höger i bild där maskinen finns, men löven 'fryses' i luften med en snabb slutartid.. :-) Tack! Margareta.
Hälsn!
Gillar också bilderna på de fallande löven, det är vackert och bilderna vackra!/ Björn T
Svar från ehrsa 2015-10-28 22:32
Hej! Sorry, egentligen faller inte löven här, men jag ville att det skulle se ut så.. dom kommer infarande från höger i bild.. :-) Se svaret till Margareta här ovan! Tack! Björn.
Hälsn!
Khalad 2015-10-28 23:20
Tänkte just fråga om dom blåser upp eller om dom faller men bestämde mig för att dom faller:-) Påpassligt, dom är i luften oavsett och du har aldrig påstått något annat !/ Björn T