Att spegla det jag gillar.

'Peaken' är över..

Det var nog en vecka sedan som växterna på min balkong 'peakade'.. och nu håller Penséerna på att bli överväxta, blommorna blir mindre och tanigare, får nog byta ut dom inom kort.. 

Penséerna planterades 4:e april..

 Halvtid..

Här kom 'peaken'..

Tack för mig!

Inlagt 2016-07-18 23:17 | Läst 2123 ggr. | Permalink
Ser mycket mysigt och fint ut på din balkong!
Svar från ehrsa 2016-07-19 10:59
Hej! Ljumna sommarkvällar så är det väldigt trivsamt att sitta där med den kvällssol som är! Ser och hör även TV:n därifrån, så kvällstid kan det bli några timmar där.. medans Tornseglarna 'svirrar' förbi ända tills det är mörkt! Tack! Dan.
Hälsn!
Ingenting varar för evigt men det ser trevligt ut med lite mat och en kall öl ändå.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2016-07-19 11:07
Så är det.. inget är beständigt! Kvällarna är väldigt fina här på balkongen! Ljuset för växterna både räcker och blir över här.. Det är svårt att få växterna att räcka en hel sommar, dom växer för mycket helt enkelt.. Tack! Stig.
Hälsn!
Vilken blomsterprakt du har på din balking ! Jag tycker nog att du får vara nöjd att penseerna varit med så här länge. Mina har förvuxit sej för länge sedan.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2016-07-19 11:13
Hej! ja, det växer som tusan på balkongen! Det är egentligen lite för mycket ljus och värme där, får ofta skydda dom med markisen när det är många soliga dagar.. Penséerna har ändå hållit sig rätt bra den här sommaren, snart är det nästan 4 månader sedan dom planterades.. Men nu måste dom bytas ut inom kort! Tack! Lena.
Hälsn!