Att spegla det jag gillar.

Red man blues..

Norr Mälarstrand i Stockholm när Brittsommaren var som finast..

Tack för mig!

Inlagt 2018-10-22 13:03 | Läst 816 ggr. | Permalink
Hej Jan.
Nummer 1 er super - manden med de lukkede øjne gør en del til hele billedet. Og han nyder nok både solen og musikken.
Mvh. Erik.
Svar från ehrsa 2018-10-22 17:36
Hej! Jag tror som du, både musik och fint väder är härligt! Jag har sett den här 'røde' mannen här förut, han brukar sitta här på helgerna när vädret är fint.. Kanske är han Dansk.. :-) Tack! Erik.
Hilsen!
Du gör fynd i omgivningarna! Håller med Erik. Gick förresten i skola en gång för länge sen med en som kallades Röd, han klädde sig likt gitarristen, slående likhet.
Svar från ehrsa 2018-10-22 17:41
Hej! Ja, det finns alltid något intressant att fota när man är ute och flanerar här.. Det kanske är samma man som du berättar om!? Tror han är klart över 60, kanske 70 t.o.m..? Har sett honom förut här sittandes i sin röda klädsel.. Han gör inte så mycket väsen av sig, ingen förstärkare vad jag har sett.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Hej,
Det var en fin Red Dot.
Ha det gott
Bob
Svar från ehrsa 2018-10-22 17:45
Hej! Ja, en del vill 'sticka ut'.. och tur är väl det! Det vore ganska tråkigt annars.. vi som fotar blir ju glada när det finns motiv.. han brukar sitta här på helgerna när vädret är fint.. ganska diskret när det gäller musiken, men inte klädseln.. Tack! Bob.
Hälsn!
Det var verkligen rött från topp (hatt) till tå (skor)! Tom gitarren är röd. Var det röda låtar också, till namn eller till perspektiv? Kul bilder!/ Björn T
Svar från ehrsa 2018-10-22 17:53
Hej! Ja, t.o.m. skosnörena är röda.. jag förutsätter att även 'kallingarna' är röda.. :-) Hörde faktiskt ingen musik.. kändes nästan som han satt där och spelade 'luftgitarr' fast på en riktig.. men utan förstärkare.. Han brukar sitta här på helger när vädret är fint, får kolla upp framöver om han verkligen spelar på riktigt..? Kanske Stefan A. ovan har svaret i sin kommentar.. Tack! Björn.
Hälsn!
Lena Eriksson 2018-10-23 13:59
Har han alltid röda kläder?
Snacka om intensiv röd färg! Röd gitarr på det också, riktigt läckert!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2018-10-22 21:25
Hej! Allt gick i rött.. gissar att 'kallingarna' också är röda.. :-) Tack! Bjarne.
Hälsn!
Det var en färgklick som heter duga! Kul bild!

Hälsar
Eva
Svar från ehrsa 2018-10-22 21:27
Hej! Ja, rödare än så här blir det nog inte.. har sett honom här andra söndagar också.. :-) Tack! Eva.
Hälsn!
Ha, kom att tänka på vita damen. ( du vet hon som jag fotade med björnen ) Vilket par dom skulle bli :-)
Härligt sett och fångat !
Svar från ehrsa 2018-10-22 22:42
He he, så sant! :-) Kvinnan på samma bänk har en del nyanser i rött också, i alla fall övre halvan.. Det lustiga är också att jag vet inte om han spelar för andra egentligen.. jag har sett honom någon gång tidigare och lika röd, men jag tror han bara sitter och plingar där mest för sig själv.. får kolla upp det bättre nästa gång.. :-) Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Vilken härlig kille, eller äldre man är det nog snarare. Jag gillar att damen på bänken också har rött. Det ser mysigt ut på bänken i solen. En höstdag att njuta av.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2018-10-23 11:08
Hej! Ja, en annorlunda och färgstark människa.. Vet inte om han tänkt sig spela för folk.. eller om han bara gör det för sig själv.. Hörde faktiskt inget.. Han kanske klär på sig dessa kläder och 'går in i roll' sittandes där med en röd gitarr.. :-) Tack! Lena.
Hälsn!
Wow! Cool snubbe...och syns i trafiken gör han nog också när det börjar bli gråa dagar Undrar om han kör med olika färger, eller om han är väldigt förtjust i just rött?
Lite avis blir jag i alla fall som länge tänkt köpa en knallröd klänning och lika röd kofta och därtill röda skor till mej själv...- men jag är för dålig på att shoppa, så det förblir röda drömmar 😊
Svar från ehrsa 2018-10-24 12:32
Hej! Ja, han är speciell.. Har sett honom där förut på Söndagar när det är fint väder, och det är bara rött som gäller.. :-) Är lite osäker på syftet att han sitter där med gitarren tror inte jag hört någon musik ifrån honom när jag passerat.. han kanske kör 'luftgitarr'..
Tycker du ska köpa det röda, tror du passar i det! Kanske blir som här :-) https://www.fotosidan.se/gallery/viewpiclarge/224445/3139038.htm . Tack! Lena.
Hälsn!