Att spegla det jag gillar.

Speglingar..

Sett under en av mina morgonpromenader lilla varvet runt Årstaviken i Stockholm.

Bilder tagna med 80-400 mm. från tågbrons gång och cykelbana över Årstaviken..

Liljeholmskajens 'skyline' blir istället 'sealine'..

Årstaholmar till vänster..

Tack för mig!

Inlagt 2018-04-28 13:37 | Läst 1436 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Snyggt, har inte helt klart för mig vad det första är, är det några pelare, ser ut som lameller
Svar från ehrsa 2018-04-28 17:12
Hej! De första bilderna är samma höghus som också speglas i de sista bilderna, tagna från en annan position på 'tågbron', sen är det små obetydliga vågor som suddar ut fastigheterna en del.. Tack! Peter.
Hälsn!
Uppochnedvända världen. 😀 Kul vinkel och snyggt .
Svar från ehrsa 2018-04-28 17:15
Hej! Ja, det såg rätt fint ut när det var så här pass stilla, men ändå små små vågor som gjorde speglingarna lite otydliga.. Det finns också en man i röd tröja som rastar en hund på kajen i tredje bilden nedifrån, som 'jämförelseobjekt'! Tack! Margareta.
Hälsn!
Annorlunda. Kul! Ser ut som målningar. Snyggt!

MvH
Johnny
Svar från ehrsa 2018-04-28 22:24
Hej! Ja, jag tyckte det var ovanligt fint med det stilla vädret och speglingarna! Lyssnade efter Lövsångare också i morse, men än har jag inte hört någon.. fast dom kommer väl när som helst nu.. Tack! Johnny.
Hälsn!
Snyggt med krusningarna som ger liv i bilderna. Rolig bildidé, och sista bilden gillar jag mest.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2018-04-28 23:58
Hej! Stig. Tyckte det var väldigt fina förhållanden när jag gick där, stilla och blankt men ändå en liten vågrörelse som ändå behöll vattenytan blank! Det blev rätt fint i det fina vädret med de här 'nya' speglingarna som har uppkommit med nybyggnationerna.. Tack! Ha det bra du också!
Hälsn!
Det där blev riktigt snyggt. Frågan är vilka jag gillar bäst, men jag tycker trean och fyran är extra intressant med trädet i kanten.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2018-04-29 12:10
Hej! Mina morgonpromenader överraskar ibland! Plötsligt ligger vattnet så där lagom stilla men ändå med lite små krusningar.. så är det aldrig senare på dagen! Det är tur att jag alltid tar med kameran, det dyker ofta upp något fint motiv.. som man inte sett förut! Tack! Bjarne.
Hälsn!
Dom 4-5 första och den sista är ju väldigt lyckade konstnärliga alster..
Mv/Gunte..