Att spegla det jag gillar.

Tornseglare Kolibrier Humlor och annat, nu är jag beredd.. välkomna!

Idag blev det ett ryck på balkongen, nu tror jag växterna klarar sig.. det blir ju snart varmare har man sagt, kanske är det slut med bakslagen nu.. eller? Skönt med fin balkong redan i alla fall..

Selfie ikväll..

Tack för mig!

Inlagt 2017-04-28 22:32 | Läst 1638 ggr. | Permalink
Fin o mysig balkong, ser dom härliga stenarna på golvet, var är dom ifrån? Glad Valborg, LO
Svar från ehrsa 2017-04-28 22:52
Hej! Ja, nu var det fint att sitta med en fika på balkongen, har knappt gjort det tidigare, det har varit för kallt trots västläge.. Men idag var det perfekt! Det blev en riktig 'mysstund'! Om 22 dagar kommer Tornseglarna dessutom, efter middagen.. Då har man föreställning varje kväll fram till nån vecka in i augusti.. Stenarna är 'dykfynd' från ytterskärgården här, 5 meters djup.. sköna att vila fötterna på när det är varmt, dom kyler alltid lite! Tack! Lars Olov.
Hälsn!
Ja just det, balkongen ja men jag putsade de 4 fönstren i förrgår, nu är de inne som skall få sig en omgång men tar det lugnt, min kropp gillar inte stress och annat mög numera. Vi skulle gärna också haft det mysigare som typ din balkong men med två innekatter så tror jag att de ganska snabbt sabbat det hela de små huliganerna ;-)

Ha sig en skön sommar med många bra flygbilder på fåglarna och kameran tycks redan ligga där och lurpassa på dem. //R
Svar från ehrsa 2017-04-29 11:30
Hej! Fönstren har jag kvar.. kanske jag väntar till värsta pollensäsongen är över.. Men det känns väldigt bra när det är gjort! Vårsolen är väldigt avslöjande.. Håller med dig om stress, har blivit sämre med det genom åren.. Kan tänka mig att katter ställer till en del, det blir svårare att hålla allt i ordning, men katter är mysiga! Ja nu väntar jag på Tornseglarna som anländer om några veckor, då ÄR det sommar det bestämmer dom, annars kommer dom inte! Tack! Ronney.
Hälsn!
Det var trevligt med en vårpyntad balkong, jag skall väl snart köpa lite växter till min altan som ser ganska naken ut just nu. I nästa vecka kan det bli ett besök på Plantmarknaden. Ditt vardagsrum ser mycket trevligt och inbjudande ut.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2017-04-29 11:55
Hej! Tack så mycket! Stig. När solen skiner och det är tvåsiffrigt varmt, och balkongen är fixad och känns komplett, färdig att 'invigningsfikas' då känns livet lätt! :-) Blommor på balkongen eller på en altan betyder så otroligt mycket, det blir som en nystart inför sommaren! Sen vet man ju att framöver kan det bli för varmt där också, även med nedfälld markis.. men det är väl 'lyxproblem' egentligen.. :-) Ha det gott!
Hälsn!
Din balkong platsar i det finaste "trädgårdsmagasin". Det ser verkligen mysigt ut och med en separat plats för en kamera med långt tele.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2017-04-29 12:07
He he, Tack Lena! Känns bra att allt är fixat nu, det är bara att sätta sig där och njuta framöver! Gårdagen blev som en 'premiär' eftersom det varit så kallt länge nu, men igår gick det att ha balkongdörren öppen ända tills solen försvann, sen blev det snabbt kyligt.. Det stämmer, där brukar kameran ligga beredd ifall något dyker upp på himlavalvet, det gör det ganska ofta.. igår kom det en Häger vinglande över hustaken på låg höjd mot väst, men jag hann inte med ändå.. tror det var en 'Isbladshäger' som är på väg till sjön Trekanten i Gröndal, Har haft en Häger genom åren som passerat ofta med just den riktningen, till eller ifrån, speciellt när ungarna har kläckts fram..
Hälsn!
Vad festligt att få titta in i ditt hem på det här viset. Verkligen mysigt och hemtrevligt. Och god fika på första bilden. Det är ju ett av de viktigaste tingen här i livet, tycker jag i alla fall.
mvh Lisa
Svar från ehrsa 2017-04-29 12:17
Hej! Blev så inspirerad efter att ha blivit 'färdig' med balkongen inför säsongen nu att jag kände att detta måste dokumenteras.. kanske en blogg t.o.m.. :-) Fikat kändes extra fint här dessutom, det blev som en premiär för året! Håller med, att fika är superviktigt! Det har varit så kallt ute tidigare, men nu var det riktigt bra.. och varmare väder är också på väg.. känns väldigt bra! Man blir glad.. Tack! Lisa.
Hälsn!
Där har du gjort det riktigt mysigt för dig! Tack för det trevliga "hemma hos dig själv"-reportaget!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2017-04-29 17:05
Hej! Ja, jag kände det när jag blev klar och skulle fika, det här blev så bra så det måste dokumenteras.. Kan vara ett trevligt minne framöver! Tack! Bjarne.
Hälsn!