Att spegla det jag gillar.

Utsikt från en parkbänk..

Idag var det varmt.. igen.. Pust! "Tanto-beach" straxt intill mitt boende fick vara för mig, förstod att där skulle det säkert vara "knökfullt" en så här varm dag som idag. Det fick istället bli en cykelrunda på byn! I lagom takt så brukar det faktiskt kunna svalka mer än det alstrar värme.

Så här såg det ut vid Tantobadet..

Näe, det blev cykeln till ett lunch och ett kaffe och glasställe! Därefter gömde jag mig i skuggan i allén på Strandvägen ett tag, där brukar det alltid finnas en hel del att titta på. Det är nog den gatan i Stockholm som alla vill "visa upp sig" på, oavsett hur man färdas. Satt kanske där i 20 minuter, men det hände alltid nått nytt så där kunde man ha suttit länge idag..

Utsikten från parkbänken idag:

Sen cyklade jag hemåt..

Utanför Riksdagshuset dansade en kvinna med EU flagga i handen och en slips runt midjan.. Kanske "inte alla hästar hemma där".. men det vet jag ju inte.

Thaibåten vid norra Hammarbyhamnen såg också välfylld ut..

Även Krokodiler trivs i den här värmen..

Ha det gott!

Inlagt 2014-07-26 23:54 | Läst 2716 ggr. | Permalink
Cykel är ett perfekt redskap att ta sig fram på, enkelt och okomplicerat. Av dina bilder att döma verkar det ju vara många som tycker det också:) Härliga sommarbilder Jan.
Svar från ehrsa 2014-07-27 09:51
Hej! Ingemar
Det är helt sant, cykel runt stan är absolut det bästa. Större än så är inte Stockholm trots allt. Man greppar lätt hela staden under en dag eller halvdag på cykel. Även om många är bortresta här, så är det många cyklande turister, detta att se upp lite extra med. Man vinglar lite extra när man har turistglasögonen på..
Mvh!
Många sätt att färdas på finns det och framförallt ser man att det finns massor utav cykelvarianter på dina bilder. Hade varit kul att köra en "profilering" med människor mot cyklar =)
Ha det fint!
Svar från ehrsa 2014-07-28 13:46
Hejsan, tack för kommentaren! Du har helt rätt, här finns mycket olika varianter och stilar att dokumentera! Insåg i efterhand att flera cykelbilder är faktiskt ganska komiska sett från sidan, tack vare alla olika individuella "cykelstilar" som man kunde se! Här finns mycket mer att göra.. Vore kul om nån annan gjorde en variant på detta "tema"!

Mvh!