Att spegla det jag gillar.

Varför så bråttom..

Redan för nån månad sen såg jag folk som hartsat dojorna lite extra, men de sista dagarna har det känts värre än nånsin.. har undvikit citykvarteren, kanske många reser bort snart så att lugnet lägger sig igen över stan..

Den här individen sågs redan i mitten på november..

Bättre då att ta det lite lugnt..

Kanske spela en trudelutt..

Tack för mig!

Inlagt 2019-12-22 17:16 | Läst 1513 ggr. | Permalink
Kopplar inte riktigt, jag kommer att tänka på Ture Sventon, men det kanske är fel association? Trumpetaren får priset idag, skön bild! God Jul!/ Björn T
Svar från ehrsa 2019-12-23 10:35
He he, inte vet jag om Ture Sventon finns med i sammanhanget.. Det här är en stor figur/staty som står vid Tegelbacken straxt söder om Centralen, som jag inte riktigt har sett förut, vet inte vad 'statyn' är tänkt att 'illustrera', men nog är det mycket stress/flykt.. i alla fall för mig! De andra bilderna är rakt motsatta.. trots en stressig stadsmiljö.. Tack! Björn.
Hälsn!
Västgöte 2019-12-24 03:26
Skulpturen kallas, om jag minns rätt, för "Mr Walker". Det är alltså Fantomens alias när han lämnar Dödskallegrottan och beger sig in till civilisationen, iklädd en rutig trenchcoat. (Ja, jag lånade brorsans serietidningar när vi var barn på hedenhöstiden.)
Khalad 2019-12-24 09:37
Tack Yvonne, bra info där, eftersom jag läser SvD är jag också bra uppdaterad på mr Walker :-) Vad gör han här i stan just nu?
Svar från ehrsa 2019-12-24 09:45
Aha.. Tack för den infon! Mr. Walker minns jag nu när jag blev påmind.. men hade glömt den innan.. får nog gå dit igen, den är ju rätt så stor där den står, på en plats som kanske är den tråkigaste i hela Stockholm.. Det är väl därför jag missat den tidigare.. Tack! Yvonne och Björn, ha en fortsatt fin Jul!
Hälsn!