Att spegla det jag gillar.

Slussen..

I visst förfall..! Betongen är sprucken lite överallt, armeringen i betongen ligger fri och utsatt för rost.. Men det finns ju också en viss charm i det spruckna.. Och människor måste ändå röra sig i det här området, så alltid finns det något att fota här..

En vardag mitt i veckan.. "Blå gången"..

Hmm.. åt vilket håll?

Njaa..

Nu blev jag osäker..

Vi chansar hitåt..

Sliten skönhet..

Armeringen ligger fri för väder och vind..

Men även här kan en ung kvinna slå sig ned, alldeles bredvid trafiken, för att njuta en kort lunch..

Respekt, för en så cool kvinna, mitt i Stockholmstrafiken.. som i brist på en bänk hittade en egen plats.. mitt på Slussen!

Slussen, innan renoveringen..

Färgstarkt!

Sen tog jag T-banan till Hornstull.. där fanns också en del motiv..

Tack för mig!

Inlagt 2015-03-26 16:48 | Läst 2858 ggr. | Permalink
Slussen ser lite farlig ut att vistas vid, är det fortfarande fritt att gå omkring
överallt, eller bara på vissa platser?
Så var det damer igen;) Fina b....., damer!

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-03-26 17:38
Hej! Man kan faktiskt undra om man vågar gå överallt..? Även om det inte är avstängt.. Härom året var det ju en brödförsäljare som fick delar av nån balk i huvet, men klarade sig hyfsat ändå! Ja, kvinnor är vackra och vågar ofta sticka ut i sina "stilar", tacksamt att fotografera! Tack! Kenneth.
Hälsn!
Fina bilder. Och i solskenet kan man få en illusion av viss charmighet. Men, enligt min mening har nostalgin passerat en gräns för länge sedan. Nu är det bara väldigt sunkigt och eländigt och otrivsamt, särskilt för de som behöver röra sig där dagligdags.

Hälsningar//GöranR
Svar från ehrsa 2015-03-26 18:23
Hej! Kan inte annat än hålla med dig! Det kanske bara är i fint väder denna kantstötta konstruktion går att fota.. då finns det i alla fall en del människor ute som går att fota! Tack! Göran.
Hälsn!
Det ser verkligen nedgånget och slitet ut. Fina bilder Jan, och kul med färg.
Svar från ehrsa 2015-03-26 21:06
Hej! Ingemar. Ja, Slussen är bortom räddning.. frågan är hur lång tid det kommer ta att ersätta det hela? Men alltid finns det något att fota där, ofta mycket människor i rörelse t.ex. Tack!
Hälsn!
Oj oj det blir spännande bilder när något är i förfall.
Tur det enbart är Slussen.
Du har siktat in dig på fina tjejer i dag inte helt fel
för det blev också härliga bilder.
Sov gott
fortsätt så här jag gillar Stockholm.
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2015-03-27 10:12
Hej! Kvinnor är alltid i stor majoritet på Stockholms gator, alla dagar i veckan skulle jag vilja påstå! Skulle tro att det alltid är minst 2/3 delar kvinnor ute på stan, ibland antagligen mer.. Vet inte vad vi män gör istället? Själv rör jag mig mycket runt på stan. Kvinnor är oftast mycket mer intressanta att fotografera, ni är mycket vackrare i era klädstilar, än vad alla dessa ofta så lika klädda män är.. Vi män är mycket tråkigare att fota! Tack! Gun-Inger.
Hälsn!