Att spegla det jag gillar.

Kvällsaktiviteter i lunden..

Vissa kvällar är finare än andra, och denna vardagskväll hade inget övrigt att önska! Varmt och fint väder och hög aktivitetsfaktor.. Själv gick jag mest bara runt och iakttog.. det här fotades för ett par veckor sedan, så nu är det betydligt grönare här i Tantolunden på Södermalm, och aktiviteterna fortsätter har jag sett..

I lunden bland kolonistugor och fotbollsplaner..

Nu har det börjat vattnas..

Och springas.. uppför!

Military training kallas det tydligen..

Andra tränar fotboll..

En del tar det lite lugnare..

Andra kramas..

Men de flesta plågade sig vidare..

Fast naturen finns ju där..

Och redan röda broar lyser extra röda i kvällssolens sken..

Tack för mig!

Inlagt 2015-05-10 23:08 | Läst 769 ggr. | Permalink
Där fick man dagens motion, det får räcka så :-)
Härliga bilder och rödhaken fångar mitt hjärta !
ing-marie
Svar från ehrsa 2015-05-11 09:30
Hej! Ja, det är väldigt vad en del har energi.. Själv är jag oftast helt slut efter en arbetsdag! Gillar också Rödhakarna mycket, och när dom sjunger så exponerar dom sig ofta fint! Fast jag tycker nog att dom börjat tystna lite här nu.. Tack! Inge-Marie.
Hälsn!
Tack för rapporten från Tanto, även om den inte var dagsfärsk! Nu kan jag stryka det utflyktsmålet från kommande helgs lista... :) Skojar lite. Tanto är alltid härlig tycker jag och för mig som kommer från Fruängen hållet brukar det bli en bra runda att utgå från Liljeholmen och sedan ta Årstabron över och igenom lunden och sedan om man är trött i benen ta T-banan tillbaka från Zinkensdamm.
Jag gillar nya Årstabron, med dess form och färg...tycker den är vacker. Och särskilt som du visar i kvällsljus.

Må gott!
Svar från ehrsa 2015-05-11 12:22
He he! Helger är rätt lugna i lunden, lite fotboll på den fina planen möjligen, det är vardagskvällarna som den här höga aktiviteten tydligen pågår. Jag är sällan där uppe på kvällarna, så det var nytt för mig också, blev lite förvånad! Det låter som en trevlig runda ni brukar ta, den är fin! Och jag gillar också nya Årstabron med sin röda betong, och dess härliga cykel och gångbana! Cyklar ofta där till och från jobbet, den här årstiden. Tack! Lena.
Hälsn!
Märkliga människor som är ute och rör på sig när det finns så många andra enklare alternativ:)
Svar från ehrsa 2015-05-11 22:54
Hej! Håller med dig Ingemar! Det var rätt längesedan jag hade så där mycket energi.. en vardagskväll efter antagligen ett arbete dessutom.. hmm.. Men jag insåg att det finns också en del "motiv" där.. Tack!
Hälsn!