Att spegla det jag gillar.

Med eller utan.. vilken är bäst?

Oftast när man tar en bild på byggnader eller gator, så känns det också bra när en människa också 'råkar' komma med i en bild.. Men tar man ett antal bilder så kan det ibland också vara svårt att välja vilken som blev bäst?

Här är några exempel på detta, vilken bild är egentligen bäst? Subjektivt så klart.. Jag har en favorit, men säger inte vilken, just nu.. vad tycker ni?

Intill Myntgatan, Gamla Stan.

Tack för mig!

Inlagt 2015-05-02 19:24 | Läst 1270 ggr. | Permalink
Det är bara 2 år sedan jag själv började uppskatta att (okända) människor är med i mina bilder, tänk vad jag ansträngt mig för att nå det målet. Idag tycker jag tvärt om. Vad gäller dina bilder så velar jag mellan nummer ett och två. Ganska dött lopp men om jag måste välja så får det bli nummer två.
Nummer två tycker jag är en vinnare! Fin balans åt bilden att mannen står på sidan av pelargången...och jag gillar hans skugga som pekar åt andra hållet mot pelarskuggorna.

Trevlig lördagskväll!
Nr fyra är bäst. Han vandrar in i bilden på ett självklart sätt och blir centrum.
Jag röstar på nr 2 och instämmer i Lena Erikssons kommentar.
Smaken är som baken så jag gillar alla bilderna var och en på sitt sätt.
Jag brukar aldrig ta ut en bild ur en blogg men vill du det så
skall jag det
jag tycker mest om bild nummer två nedifrån där mannen rör sig ur bilden
med sin skugga så elegant i det ljusa partiet det är bra sett.
Ha nu ljuvlig söndag med eller utan människor
Gun-Inger
Nr 4 tycker jag är allra bäst. Gillar mannens placering i bilden och hans skugga.
-Snygga bilder allihop!
Katarina
Tack, ni som kommit med tyckanden om vilken bild som är bäst av de här ovan! Min egen åsikt är att nummer 2 är bäst, följd av nummer 4. Nummer 2 har också en detalj som inte syns i den lilla bild som visas här, som ändå tillför något mer, och det är att mannen som går utanför pelargången sneglar på mig just när bilden tas! Det syns bara i större format än här.
Hälsn!