Att spegla det jag gillar.

Orange.. kanske höstens färg..

Gick en sväng på stan (Stockholm) i veckan, och slogs av att jag såg en hel del orange klädsel eller som färg på diverse prylar..

Orange..

Även kvällens himmel tycktes ha denna färg.. men då var jag hemma!

Tack för mig!

Inlagt 2016-09-11 11:56 | Läst 720 ggr. | Permalink
Modespanare Ehrsson! Kanske är det trenden, orange? Min modedesignande dotter håller med dig. Och min fru. Själv hänger jag inte med, men gillar orange.
Svar från ehrsa 2016-09-11 13:22
He he, så är det.. ser man mer än tre orangea människor ute på stan måste det vara en trend! :-) Men det är fint, känns som en av 'höstens' fina naturfärger dessutom.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Orange är en sån där spännande, lite odefinierbar färg, det är massor av nyanser som kallas orange, från det röda hållet över mot det gula. "På min tid" hette det fö inte orange utan brandgult. Och visst har jag också oranga (!) plagg, bla en sommartröja. Ett bra plagg när jag vill synas, grått är bättre när jag inte vill synas. Kul reportage och fina bilder!/ Björn T
Svar från ehrsa 2016-09-11 21:18
Hej! Håller med om 'orange', den färgen spänner över rätt så mycket! Passar bra nu på hösten, man ser ju en hel del nyanser av orange ute i naturen.. det är fint! Det hette brandgult även när jag var riktigt ung, undrar varför det bytte namn? Kanske påverkan från andra språk är min gissning! Tack! Björn.
Hälsn!
Häftigt tema, bra uppfattat o fina bilder! Hälsn, LO
Svar från ehrsa 2016-09-11 22:25
Hej! Ja, ibland lägger man märke till vissa 'likheter' bland människor som rör sig 'på byn'.. Och troligen är den orangea färgen en trend i år.. Tack! Lars Olov.
Hälsn!