Att spegla det jag gillar.

Alla rullar runt på sina hjul..

Förstår dom.. var själv en hängiven inlinesåkare för 10 år sen, men det var då.. man blir äldre liksom, och lite räddare kanske..

Några hjulåkare nära Rålambshovsparken och Västerbron i Stockholm. Fotat med mitt 'nya' 50 mm. f/1,4.

Inte helt ung, men verkar ha full kontroll..

Glidare på Västerbron..

En av Stockholms vackraste vyer..

Även denna vy får räknas till en av de vackraste.. klenoder! Tredje båten uppifrån är denna: https://www.fotosidan.se/blogs/ogonblicksstunder/strandnara-blank.htm

Tack för mig!

Inlagt 2017-07-25 12:54 | Läst 2430 ggr. | Permalink
Ja. Der er utroligt hvad de kan i dag.
Det sidste foto er super - flotte farver og en fin komp med diagonallinien.
Gillas.
Mvh. Erik.
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:38
Hej! Visst blir man imponerad av hur en del vågar, och klarar av.. Åkte själv mycket inlines för 10 - 20 år sen, men det var mer av typen långdistans på fin asfalt runt stan, eller i andra städer och områden, det blev gärna 4 -10 mils rundor som motion.. Men det var då det.. :-) Hjulet är i alla fall en fantastisk 'uppfinning', eller hur.. Och de här vackra gamla träbåtarna som ligger nere vid Långholmen blir man alltid så glad att se! De är som vackra möbler..Tack! Erik.
Hilsen!
Vackra träbåtar och vyn över Stockholm är superfin, förstoras!
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:41
Hej! Visst blir man glad av att få se dessa gamla båtar, känslan blir lite som att förflytta sig tillbaks i tiden 60 - 100 år.. Tack! Catharina.
Hälsn!
Härliga sommarbilder med "hjulåkarna", Stockholm i sommarskrud och båtarna som absolut hör sommar till.
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:43
Hej! Det är verkligen en årstid med hög 'aktivitet' nu, dessutom med ett lagom gassigt väder tycker jag, men dessa vackra båtar tas nog ut för en färd mest på helger i fint väder.. Det är inte alltid man får dom så bra på rad som här.. Tack! Mikael.
Hälsn!
Nog tycker jag du ska ta en liten tur på räcket alltid. Men sätt på dig hjälmen, vilket inte dom här hade gjort.
Sten
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:46
He he, räcken var aldrig min grej.. för dålig balans.. Däremot har jag åkt mycket långturer på inlines! Kunde gärna bli mellan 4 - 10 mil på en dag.. Men det var då det.. :-) Gäller att ha självinsikt.. Ja, hjälm ska man ha, det hade jag alltid.. och lite andra skydd.. Tack! Sten.
Hälsn!
Snygga actionbilder på killens balanskonster på räcket, och jag tycker om avslutningen av bildserien med de vackra träbåtarna på rad!
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:49
Hej! Ja, han var duktig den där killen! Inte helt ung, och verkade ha väldigt bra kontroll på vad han gjorde! Träbåtarna vid Pålsundet är fantastiska, man blir glad av att se dom! Det är för väl att det finns människor som både har tid och råd att sköta dom, en 'kulturgärning' helt enkelt! Tack! Anne-Sophie.
Hälsn!
Duktiga akrobater de där! Jag önskar jag vågat när jag var yngre! Lite feg kanske. En träbåt, som de i sista bilden, passar nog mig bättre. Riktigt fina!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2017-07-25 18:54
Hej! Ja, själv åkte jag en hel del Inlines när jag var under 50 års ålder under säkert 10 år men nu har man passerat 60.. Åkningen var mest som en konditionsträning med några mils åkning, en väldigt trevlig motionsform när asfalten är fin, nästan som 'långfärdsskridskoåkning' fast på asfalt.. Såna här balansövningar har aldrig riktigt varit min grej.. det är för svårt! Tack! Bjarne.
Hälsn!
Aj, aj, aj om man ramlar.... kan jag inte låta bli att tänka. Man blir nog fegare när man blir äldre. Frågan är om jag skulle våga hoppa hinder med häst längre.....fast jag gjorde det så många gånger förut...De vackra båtklenoderna känns som en säkrare hobby.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2017-07-25 20:38
Hej! Visst är det så.. tror det är bra att man inser sin begränsning.. När man var yngre gick det lite mer på chans, och oftast gick det bra! Man var smidigare och reaktionsförmågan var på topp, nu är det inte längre så.. :-) Jag skulle aldrig ha vågat hoppa med en häst, knappt rida ens när jag var yngre.. Men det är fina djur! Näe, båtar är nog lugnare.. eller att fotografera kanske också är rätt så hanterbart.. Tack! Lena.
Hälsn!
Rent ut tänkt ...det var satan vad en del kan så är det en del som
kan dokumentera perfekt kombination.
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2017-07-25 22:22
He he, tack så mycket! Gun-Inger. Vilken 'tur' att jag alltid har med mig en kamera när jag går ut.. Men jag har lärt mig att nästan alltid så dyker det upp något intressant, det är bara så.. Ha en bra kväll!
Hälsn!
Rålambshovsparken och Västerbron, där gick jag också idag. Undrar om vi gick om varandra? Tredje bilden från slutet gillar jag särskilt mycket, skarp och välkomponerad!
Svar från ehrsa 2017-07-25 22:47
He he, dessa bilder togs nog i torsdags.. Tredje bilden nerifrån är ett klassiskt 'höftskott' taget på måfå med hopp om att kameran skulle lyckas fokusera.. och det gick ju bra! Tack! Ragnar.
Hälsn!