Att spegla det jag gillar.

Mer vimmelfoto..

Som rubriken säger, och det är helt enkelt vimlet av alla turister, såväl inhemska som 'uthemska'.. hmm.. heter det så? Nåväl, motiven finns ju där.. här förevigat med hjälp av mitt 85 mm. f/1,8. Det är i Stockholm som bilderna tagits.

Kom ut på Klarabergsgatan från 'nya' Stockholm city..

Underhåll..

Tack för mig!

Inlagt 2017-07-27 22:47 | Läst 2198 ggr. | Permalink
Super härliga "förbipasserande" porträtt!
Sommriga.
Ha de! /Öhrnen
Svar från ehrsa 2017-07-28 10:16
Hej! Tack! Joakim. Det finns mycket att fota i stan den här årstiden.. Trevligt är det också med alla turister..
Hälsn!
Hej Jan. Tillykke med 85eren.
Den laver super billeder, med din hjælp selvfølgelig :-)
Der er næsten for mange til, at man kan vælge et par favoritter - så det må gælde for hele serien.
Mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från ehrsa 2017-07-28 10:18
Hej! '85eren' verkar vara ett väldigt bra objektiv! Det är en ny brännvidd för mig, har aldrig haft en sådan tidigare, så det blev en positiv överraskning! Tack! Erik.
Hilsen!
85:an ger en mycket lagom bokeh tycker jag.
Svar från ehrsa 2017-07-28 10:18
Hej! Kan bara hålla med! Det här objektivet har överraskat mig positivt! Tack! Ragnar.
Hälsn!
Som vanligt skarpa och fina bilder på storstadsmänniskor. Riktigt kul att studera deras förehavanden. Tyvärr orkar min dator inte ladda upp alla bilderna, blir så när det är många bilder. Fastnar särskilt för den fjärde. En bild med mycket humor. Tycker kvinnan ser så jäkligt nöjd ut vilket man inte kan säga om mannen. Vore intressant att veta omständigheterna kring situationen. Grymt rolig bild.
Sten
Svar från ehrsa 2017-07-28 21:25
Hej! Sten. Det blir något speciellt när jag fotar människor så här på stan, människor som inte har en aning om att dom blir fotade.. Bilderna blir väldigt 'spontana' och blir helt annorlunda än människor som vet om att dom blir fotade! Jag stelnar nog också till om jag ser att någon fotar mig, även om jag inte har något emot det! Det blir helt enkelt väldigt roligt och spontant så här, det gillar jag mycket! Tycker människor så här blir väldigt fina helt enkelt, med en härlig variation i 'uttryck'! Jag tar också bara enstaka bilder, har kameran inställt på Q (tyst). Då blir det mest singelbilder som tas, misslyckas skärpan så är det kört, kameran hinner sällan fokusera igen, förrän motiven är förbi.. Brukar ha med mig drygt 200 bilder hem efter en promenad, och förvånansvärt många blir ganska bra! Man får tacka dagens kamerateknik.. och 85:an synes vara ett väldigt trevligt objektiv i dom här sammanhangen.. Tack! Sten.
Hälsn!