Att spegla det jag gillar.

Måste man ta in dynorna nu.. efter sommaren?

Det har ju inte behövts hittills.. Brukar ju kunna sitta där soliga eftermiddagar redan i mars, med bara en extra tröja.. Mars är ju i övermorgon..

Så här ser det ut i skrivande stund..

Men 10 minuter senare anar man blå himmel.. och svaga skuggor.. dynorna kanske kan vänta..

Tack för mig!

Inlagt 2018-02-27 11:05 | Läst 2509 ggr. | Permalink
Spar du dynorna, man ska inte jobba i onödan :-). Och jag ska inte berätta hur det ser ut i Korsheden, vi har dock tagit in dynorna...... Alldeles utmärkta vardagsrapportbilder!/ BjörnT
Svar från ehrsa 2018-02-27 11:25
Hej! Tack! Björn. Jag behövde det stödet.. :-) Snön är kall så det är bara att borsta bort den.. Jag kanske sitter där redan nästa vecka om det är en solig och stilla eftermiddag.. Du har rätt, inget onödigt arbete.. Förväntar mig lite arktiska bilder från Korsheden med omgivningar framöver!
Hälsn!
Borsta bort snön från blommorna så är det ju nästan sommar. Här hos mig är det mer snö än på många år. Idag dessutom blåsigt. Nu har jag ju varit norr ut och sett hur mycket snö dom har så man får inte gnälla för mycket.
Sten
Svar från ehrsa 2018-02-27 11:47
Hej Du har rätt, bort med snön så ser det nästan sommarlikt ut när solen kommer fram framöver.. och faktum är att solen värmer rejält där om det är en solig dag nu! Det tidigaste på året som jag har ätit en lunch på balkongen var 12:e februari för drygt 10 år sen, och jag satt bara med en T-tröja på överkroppen, men varma byxor, för nere vid golvet var det ändå skugga.. Tack! Sten.
Hälsn!
Det blir snart sommartid, det är bara att hålla ut
Svar från ehrsa 2018-02-27 17:30
Ja, det är väl bara drygt en månad dit, tror jag! För mig fick det gärna vara sommartid året runt.. gillar att ha en timme längre med ljus på eftermiddagen/kvällen! Tack! Peter.
Hälsn!
Ni skulle ju få mer snö har jag hört, här blåser det mest, sol ibland. Din förstabild gav mig ett gott skratt.
Svar från ehrsa 2018-02-27 17:39
Hej! Tror man kan säga att det är c:a 2 dm. med snö här nu, men eftersom det har blåst rejält så kan det vara lite mer eller mindre på vissa ställen.. Men det är inga mängder med snö just här, fast jag tror att det kan variera mycket bara några få mil härifrån! Snökanonerna kan drabba väldigt lokalt ibland! Men det är kallt, har nån tiondel kallare än -12° just nu! Ja, man blir ju lite villrådig med stolsdynorna.. Men dom får ligga kvar där.. Våren kan komma fortare än man anar.. Gäller att vara beredd.. :-) Tack! Stefan.
Hälsn!
Många får känna på snön i år. I morse var det inte så kul när jag skulle till jobbet, men snön är ju väldigt lätt som tur är, annars vet jag inte hur det hade gått.
Just nu så yr det mest omkring.
ing-marie
Svar från ehrsa 2018-02-27 17:45
Hej! Ja, det var väldigt vad mycket vinter det blev till sist.. Känns som vintern kanske blir kort men intensiv det här året.. inte jättelång i alla fall! Och det är som du säger, snön är verkligen lätt! Den flyger omkring som fågeldun.. Så dynorna får ligga kvar.. Rätt vad det är så kan jag sitta där ute på eftermiddagen.. :-) Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Det kommer att vara minusgrader ett bra tag till men det går nog bra att bara borsta av snön. Kommer solen fram kanske du kan sitta en kort stund iförd tjockase vinterkläderna :-)
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2018-02-27 21:59
Hej! He he, tror du har rätt.. Med tjockaste vinterjackan så fungerar det nog! Bara det blir en stilla solig eftermiddag framöver så ska jag testa.. Jag vet att det är bra tryck i solen nu bara man slipper vinden! Så dynorna får ligga kvar där.. :-) Tack! Lena.
Hälsn!
Njeeej ser inte riktigt mysigt ut för en fika.... =) men det kommer väl.....
Svar från ehrsa 2018-02-27 22:14
He he! Ja, nu i dagarna som har varit så har det inte varit så jättemysigt.. det blåser för mycket! Men jag vet sen tidigare år att om solen bara är framme fullt ut nu så blir det riktigt varmt på balkongen, och ljuset flödar! Ser fram mot fikapremiären där.. kanske inom en vecka.. eller två.. hoppas inte tre.. :-) Tack! Lena.
Hälsn!
Det ser nästan ut som hos mig men utan dynor.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2018-02-27 23:33
Hej! Stig. OK, det är ordning på dig! Här har jag inte ens behövt att tänka på att ta in dynorna, nederbörden har knappt varit av den snöiga sorten utan mer som regn hittills, och har också stannat utanför balkongen.. Men dynorna får ligga kvar nu, det kanske blir lite vår vilken vecka som helst framöver.. :-) Eller också inte.. Tack! Stig.
Hälsn!