Att spegla det jag gillar.

På stan igen..

Det blir det sista från juni i år, fotat i Stockholm företrädesvis kring city och Gamla Stan, det är där det alltid rör sig mest med folk som visar upp sig på olika sätt.. Och oftast är det människors blickar, mimik, och andra uttryck som gör att dom hamnat på minneskortet.. Som vanligt så är det fotat med 20, 50, eller 85 mm..

En del 'gatufotografer' tycks sitta på pass.. kanske ser det lite aggressivt ut..

Andra bryr sig inte..

En del låtsas vara avslappnade.. men beredda..

Vad är man då ute efter.. kanske sånt här!

                                    

Tack för mig!

Inlagt 2019-07-09 12:38 | Läst 739 ggr. | Permalink
Tack ånyo för en trevlig bildkavalkad! Och den första bilden var ju riktigt rolig! 😂
Svar från ehrsa 2019-07-09 18:12
Hej! Ja, tack för att du tittar! Det finns en del motiv där ute på gatorna.. känns som det är ganska enkelt att få ihop ett par bloggar varje månad,och med ganska många bilder.. Tack! Ragnar.
Hälsn!
Härliga bilder av folk i alla möjliga poser och lätt sommarklädda
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2019-07-09 18:16
Hej! Ja, det blir lite blandad kompott med motiv, så som det brukar.. och motiv finns det ju.. tror att det kan vara ännu fler turister här i år, jämfört med tidigare år.. åtminstone känns det så! Tack! Stig. Ha det så bra!
Hälsn!
Många intressant människor igen. Fastnar för damerna som poserar med Evert Taube. Kul bild.
Sten
Svar från ehrsa 2019-07-09 18:19
Hej! Visst finns det intressanta människor på stan, så är det absolut! Känslan är att det kanske är ännu fler turister än tidigare år, och det är ganska kul när man då har en kamera med sig.. men kanske inte lika kul för de som bor t.ex. i Gamla Stan.. Tack! Sten.
Hälsn!
Toppen bilder! Härliga ögonblick du fångat. Jag skrattade gott till många av dem. Tex fotograferna och han som spanar in tjejen i svart. Damerna med solbrillorna var kul.

MvH
Johnny
Svar från ehrsa 2019-07-09 21:34
Hej! Ja, det finns en del komiska situationer ute på stan, speciellt den här årstiden när det ofta är så mycket folk.. men ibland är det svårt att hinna med, 'ögonblicken' man vill få med kommer ibland blixtsnabbt och försvinner lika fort.. lite som flygande fåglar.. Tack! Johnny.
Hälsn!
Rasande eleganta damer, herrar och skägg..
Mv/Gunte..