Att spegla det jag gillar.

Sett under en mindre pandemisk tid..

***

Den tiden var i somras.. allt kändes lugnt och de flesta njöt av tillvaron på sedvanligt sätt.. Själv gick jag runt på stan och fotade lite då och då så som jag ibland brukar, motiv finns det ju alltid, och för mig så är det oftast folk i rörelse på Stockholms olika gator som fotas, och som helst får förbli opåverkade av mig som fotograf, jag är bara en observatör som fångar 'ögonblicken' som dyker upp..

***

       

***

Miriam Bryant, en synnerligen duktig och populär sångerska, och ständigt aktuell under de senaste åren..

***

                 

           

***

Har någon sett en brud..

       

***

Här är hon.. upphittad på Järntorget!

***

Min Redbull..

***

Själv svepte jag min fika där jag satt och gick hem..     Tack för mig!

Inlagt 2020-12-13 15:03 | Läst 996 ggr. | Permalink
Oj vad skönt det ser ut med ljuset och alla lättklädda människor! Hoppas verkligen solen kommer tillbaka så småningom, det verkar misstänkt långt sen vi såg den......Strålande härliga bilder att se just nu, sommarbröllop, turister och så där. Den kvinnliga bröllopsfotografen ser ut att ha händerna fulla minst sagt. Svårt att hitta en enskild favorit, bildserien ger en fin avkoppling från mörkret och gråvädret ute! Hälsningar/ Björn
Svar från ehrsa 2020-12-13 20:49
Hej! Ja, det känns som det här är längesedan när man tittar på bilderna här.. men tiden går fort! De turister man såg i somras var 'inhemska' till stor del, man såg väldigt många familjer med barn i olika storlek, och var ofta Svenskar som troligen avstått från utlandsresor i år.. Själv saknade jag utländska turister, dom brukar leverera en hel del motiv på mitt minneskort.. samtidigt var det bra att det aldrig blev för trångt.. Ja, det var väldigt vad tungt fotografen där måste ha haft runt halsen.. sånt sliter sett på lite sikt.. Ja, tanken är att det ska vara lite positiva bilder här från sommaren, som var helt ok i år, som jag minns nu.. Tack! Björn. Fortsätt promenera, det är viktigt!
Hälsn!
Håller med Björn. Somrigt , och trevliga bilder som får mig att längta efter ljuset.
Bengt H.
Svar från ehrsa 2020-12-13 20:59
Hej! Ja, tänk här var det sommar.. och du fiskade Abborre.. 🐟 🐠 Själv gick jag runt på stan ibland med kameran.. men lika ofta satt jag på cykeln och tog mig runt Djurgården eller runt andra områden, t.ex. bara runt Södermalm kajnära, det är också fint! Ja, ljuset är snart tillbaks, om bara 1 månad så brukar jag se från min lägenhet att det har blivit ljusare på eftermiddagen om det är en klar himmel.. sedan går förändringen väldigt snabbt ytterligare framöver! ☀️ Tack! Bengt.
Hälsn!
Ett väldigt Bergmandrama utspelar sig i de två sista med red-bull, blombukett och gapande nybliven hustru.
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:11
He he..du har rätt! Kanske tur att jag inte stannade och såg slutscenen.. 🎥 Kanske var den med lite 'Norénsk' touch dessutom.. Då hade man väl inte kunnat sova på kvällen.. 👀 Tack! Ragnar.

Hälsn!
Vi ser fram emot ljusare tider. Härligt galleri med bilder.
Skönt att få njuta av lite solskensbilder
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:15
Hej! Ja, bilder från en annan tid.. solen sken och Covid var på rejäl tillbakagång och inga 'experter' trodde på en 'andra våg', speciellt 'motståndarna' till Tegnell.. minns det tydligt! Tegnell trodde på klustersmitta.. alla hade fel! Om en månad märker vi att det blivit lite ljusare! Tack! Bengt.
Hälsn!
Tänk att det var sol i somras. Kul med att du fick träff på Miriam, borde väl vara klassat i nivå med typ kungsfiskare :), såg en hennes late night concert igår på play. Fin serie sommarbilder. Tre kameror, inte lätt att vara bröllopsfotograf
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:29
Hej! Ja, det känns som det är längesedan dessa bilder togs.. men tiden går läskigt fort! He he, ja en Kungsfiskare med firre i näbben.. 🐟 + 🦜 Miriam är en bra sångerska som lyckats hålla sig på topp i ett flertal år nu, har själv sett det uppträdandet, får nog kika på det! Ja, så där många kameror skulle min nacke aldrig klara, har aldrig mer än en kamera och ett objektiv.. där går min 'komfortgräns'.. 📸 Tack! Peter.
Hälsn!
Många intressanta människor som brukligt i dina bilder. Roligt att ta del av.
Sten
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:37
Hej! Ja, det här var en annan tid.. men ändå inte så långt bort! Sen kom gråväder och en andra våg.. 🏄🏼‍♂️ Nu får vi stå ut till efter den 21:a, då har i alla fall den kortaste dagen passerat.. Tack! Sten.
Hälsn!
Hej jan.
Det finns många riktigt bra gatuporträtt i denna serie - som vanligt.
Det är omöjligt att markera en enda favorit i det här stora urvalet, men jag gillar verkligen damen i den gröna klänningen med alla tatueringar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:41
Hej! Ja, det känns fint att titta på dessa sommarbilder nu när det är som mörkast ute! Och snart vänder det.. och dagarna blir längre! Miriam Bryant kan du googla på eller söka på Youtube så kan du höra henne sjunga, hon har en fin röst! Tack! Erik.
Hilsen!
Vilket färgsprakande kalas och så härligt med alla dessa människor som gör helt normala saker.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2020-12-13 21:44
Hej! Ja, det här var andra tider jämfört med nu.. Det känns bra att titta på lite sommarbilder just nu när det är som mörkast! Känns som det är längesedan, men det är ju inte det.. tiden går fort! Tack! Lena.
Hälsn!
Inte nog med att det var mindre virus i omlopp, det var varmare och skönare också! Vi får drömma om den sommar som kommer. Extra kul med bilderna på bruden som ska fotas!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2020-12-18 17:52
Hej! Ja, det var en helt annan tid då.. bara några månader bort.. folk trängdes som aldrig förr! Alla 'experter' i stort sett sa unisont ungefär att "därför blir det ingen andra våg i höst/vinter".. Själv börjar jag snart undra när den tredje vågen kommer.. Sommaren var bra på många sätt och rätt så hyfsad fotomässigt också, som här! Tack! Bjarne.
Hälsn!