Att spegla det jag gillar.

Åter lite bilder från stadens gator..

Bilder tagna i Stockholm på mitt sätt, där folks uttryck, mimik, kroppsspråk, mode och stil är det som styr att dom ibland hamnar i min kamera och att jag och kameran hinner med förstås.. Fotat med 85 mm.

Riksdagens talman Urban Ahlin.. 'tvåa' efter Kungen..

Tack för mig!

Inlagt 2018-04-14 11:38 | Läst 765 ggr. | Permalink
Hej,
Vilka karaktärer och vilken toppkändis.
Ha det gott
Bob
Svar från ehrsa 2018-04-14 12:00
Hej! Ja, det finns mycket fint på gatorna.. ja du vet! Och nu finns det till och med bra med ljus i gränderna i Gamla Stan.. låga ISO och snabba slutartider blir åter möjligt! Tyckte bara det var lite konstigt att U. Ahlin rör sig på gatorna utan livvaktsskydd.. eller så såg jag dom inte.. :-) Tack! Bob.
Hälsn!
Suveränt fina bilder. Skarpa och fint ljus i alla. Det är ett nöje att se på dina "människobilder".
Sten
Svar från ehrsa 2018-04-14 17:41
Hej! Tack så mycket Sten! Ja, jag gillar ju att varva naturens foton med att ta en del bilder på alla människor som rör sig här på gatorna kring city, det är rätt kul faktiskt! Det finns alltid en massa motiv känns det som, och vi människor blir väldigt bra på bild tycker jag! Känns som man liksom sugs in i folks tankar när man ser dom på bild så här.. Men det är ju subjektivt så klart.. Var ute på stan i det fina vädret idag också och jag tror aldrig jag har sett så mycket folk som idag.. det måste vara en massa hitresta människor, kändes som det skulle kunna ha varit något större arrangemang på gång.. men jag känner inte till något sådant! Det var nog helt enkelt bara en väldigt fin dag, och rätt så varmt dessutom!
Hälsn!
Det som slår mig när jag ser bilderna är variationen och mångfalden bland våra människor. Vi är olika och det är bra. Vad trist om alla varit lika!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2018-04-15 11:36
Hej! Det är verkligen stor variation och mångfald här i Stockholm, dessutom mycket turister året om numera! Känns som det finns hur mycket motiv som helst nu, speciellt på helger! Gick på stan här igår lördag och jag tror att jag aldrig har sett så mycket folk på gatorna här tidigare, vet inte varför? Kanske det bara var det fina vädret som lockat hit folk även från andra delar av Sverige? Trevligt var det i alla fall! Tack! Bjarne.
Hälsn!
Många skilda miner, många olika stilar och även någon kändis.
Brett spektra och bra bilder.
Svar från ehrsa 2018-04-17 16:19
Hej! Tack så mycket Margareta! Ja, man får nog säga att vi människor har verkligen många olika stilar.. både i uttryck, mimik och klädstilar.. Känns som variationen är oändlig! Det finns mycket på stadens gator som gör sig väldigt bra på bild när man kan fota så här! Det behövs ofta ingen speciell händelse, det räcker med uttryck, mimik, kroppsspråk, mode, och stil.. det mesta blir bra på bild när 'vi' fotas helt opåverkade av mig som fotograf!
Hälsn!
Hej Jan.
Det er svært at vælge nogle ud, så det vil jeg ikke gøre. Og dog - den sidste stikker ud fra de andre så det må blive min favorit denne gang. Det vrimler med fine gadeportrætter i denne serie.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från ehrsa 2018-04-17 22:21
Hej! Tack så jättemycket Erik! Det finns verkligen många fina 'porträttbilder' där ute på stan.. det är bara att 'hämta dom'.. :-) Den sista bilden ger ett fint perspektiv och man får lite att jämföra med, jag tänker då på människorna!
Hilsen!