Att spegla det jag gillar.

En sån där gul dag..

Vissa ser rött.. andra får nått svart i blicken.. en del är ofta allmänt gråa, som jag.. själv såg jag mest gult denna dag.. kanske bör gå till läkaren..

Sen tog jag av mig dom gula brillorna och gick hem..     Tack för mig!

Inlagt 2016-06-09 19:36 | Läst 777 ggr. | Permalink
Alldeles utmärkta storstadsbilder att vila ögonen på för en lantis! / Björn T
Svar från ehrsa 2016-06-09 21:29
Hej! Björn. Känns som du är en blandning av både stadsmänniska och 'lantis', med tanke på variationen i dina bilder! Uppskattar mycket dina landskapsbilder som jag kan 'vila mina ögon på'! Jag får bjussa på lite 'stadsbilder' ibland, så får du kontra med 'lantbilder', som jag gillar mycket! Tack!
Hälsn!
Dom kanske har fått ta del av postens gula färg som blev över, dom har väl övergått till blått nu :-)
ing-marie
Svar från ehrsa 2016-06-09 22:24
He he, ja så är det nog.. någonstans måste det gula ha tagit vägen.. :-) Trist att posten tar bort det gula tycker jag..! Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Mycket trevliga bilder. Det är lite märkligt, jag som inte alls gillar storstaden kan titta länge på sådana här bilder. Ser detaljer och människor, bilder som engagerar och får mig att tänka och fundera. Kul med ditt gula tema.
Sten
Svar från ehrsa 2016-06-10 10:07
Hej! Nog kan man gilla 'staden' fast man kanske är en skogsmänniska, speciellt Stockholm som är så vackert tycker jag! Jag har 'turen' att bo vägg i vägg med Tantolunden och känner eller störs inte av trafiken trots att jag bor innanför tullarna. När jag vill uppleva 'storstaden' tar jag T-banan 10 minuter in till city och käkar ofta en lunch där och promenerar sedan oftast hela vägen hem, då känner jag mig som vilken turist som helst.. Har sällan några tänkta mål, utan försöker bara fota allt som ser lite udda eller roligt och kanske lite knäppt ut! Det är rätt kul! Det gula märkte jag efter några foton, kanske det kan bli ett tema att tänka lite extra på under promenaden hem, och pricken över i:et blev den helt gula kvinnan som jag upptäckte vid Mariatorget på Söder.. Naturen får jag ta mig till lite mer 'ordentligt', under mina lite längre lediga perioder.. Tack! Sten
Hälsn!
Kul med allt det gula och en skön samling bilder med mycket detaljer. Det händer en del I staden men jag känner mej inte så lockad dit.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2016-06-10 10:18
Hej! Som jag skrev till Sten ovan, känner knappt själv att jag bor innanför tullarna, störs verkligen inte av trafiken heller, granne med Tantolunden! Däremot när jag vill se lite mer folkliv då åker jag 10 minuter med T-banan till city, eller cyklar ut till Djurgården, och känner mig som vilken turist som helst.. Och oftast har jag inga mer planer än en enkel lunch.. och sedan inte mer planer än att jag gärna promenerar hela vägen hem, eller cyklar hem. Motiv, det dyker upp hela tiden, speciellt när det är mycket turister i stan, och det är det oftast! Man behöver inte så mycket planering, bara att hänga på sig en kamera och gå ut, det blir alltid bra.. Tack! Lena.
Hälsn!
Jag gillar gult, så det var en trevlig serie. Damen fjärde från slutet är ju extremt gul!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2016-06-12 20:54
Hej! Det var nått skumt med den där dagen, tyckte jag såg gula motiv överallt.. Damen var det mest extrema gula som jag såg, trodde det var några 'skojkläder' först, men så var inte fallet, hon verkade vara högst seriös.. Tack! Bjarne.
Hälsn!