Att spegla det jag gillar.

Istället för att tigga..

så har denna man ställt sig strategiskt på Hamngatan innan ett rödljus och tvingar sig på bilar och vill putsa deras vindruta.. går inte så bra.. bilister tutar på honom och försöker vifta bort honom! Mannen ger också ett lite för aggressivt intryck för att förmodligen kunna få några kunder.. han slår dessutom efter bilar som bara kör förbi. Första gången jag ser detta försök att tjäna pengar i Sverige, och Stockholm.

Denna förare tutade ljudligt och viftade kraftfullt bort honom..

Tack för mig!

Inlagt 2015-06-30 21:37 | Läst 2596 ggr. | Permalink
Vad gör han där, varför är han här?
Är han tillräckligt dum kommer han förmodligen att bli överkörd.
Då kommer han inte att vara där!

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-06-30 23:06
Hej! Ja, det är mycket man undrar över med dessa Romer, men hitlurade är dom nog i alla fall.. Tack! Kenneth.
Hälsn!
...och barfota. Ser lite farligt ut.
Går nog inte så bra här i Sverige... men vad du ser en massa :)

Fin profilbild!
Svar från ehrsa 2015-07-01 12:04
Hej! Ja, det såg inte så bra ut det här beteendet, eller försöken att sälja sina tjänster.. Tror inte det funkar så bra här i Sverige, men dom försöker väl med allt.. Angående profilbilden.. kände att jag måste byta ut min 10 år gamla.. man har ju åldrats.. :-) Men jag har problem med den, den vill inte visas i sin lilla version bland övriga bloggare, när jag skrivit en ny blogg, det blir bara ett kryss istället.. Har provat även med en mindre version fast det blev likadant.. Får se om jag kan lösa det hela framöver?

Kul att du är i stan så att man kanske får se lite Stockholmsbilder.. :-)
Hälsn!
Jag skulle också bli förbannad om någon gav sig på min bil typ vad denna killen gör.
Svar från ehrsa 2015-07-01 12:09
Hej! Ingemar. Jag skulle också bli förbannad! Det är inte ok att plötsligt börja putsa min vindruta utan att fråga om lov, och sedan dessutom vilja ha betalt.. Det går inte att putsa en vindruta på en minut vid ett rödljus, och tro att det blir bra.. Här har vädret varit bra så länge att alla ändå har rena vindrutor.. Det här var i alla fall något nytt här i Stockholm! Man kanske gör sånt här i personens hemland, vad vet jag? Tack! Ingemar.
Hälsn!
Det är ju gangsterfasoner, om än på en ekonomiskt låg nivå!
Han borde låsas in eller slängas ut ur landet. (...och nej, jag är inte rasist. Jag har inget emot folk med annat ursprung än svenskt, men jag har mycket emot folk som beter sig som han.)
Svar från ehrsa 2015-07-01 23:14
Hej! Ja, han agerade inte som han ville ha några 'kunder' direkt.. nästan lite ofredande över det hela tycker jag! Tack! Erik.
Hälsn!
Det finns alltid två sidor av samma mynt.
Svar från ehrsa 2015-07-01 23:18
Hej! Så är det ju.. Jag kan tycka synd om dessa personer som förmodligen blivit hitlurade, och sen visar det sig när dom kommit hit att det nog ändå är rätt så tufft här.. Tack! Hans-Åke.
Hälsn!
Inte det smartaste sättet att försöka tjäna pengar i stockholmstrafiken.
Svar från ehrsa 2015-07-06 22:22
Hej! Nej, det kändes verkligen inte så, det såg väldigt provocerande ut! Tack! Margareta.
Hälsn!