Att spegla det jag gillar.

Mitten på februari, men lite vårkänsla är det allt..

Det har ju varit blidväder i ett flertal dagar nu och snön töar bort allt mer, även om det fryser på under nätterna.. Och det verkar ju som det varma vädret håller i sig ett tag till! Men ett och annat 'bakslag' lär nog komma framöver.. Här är några bilder från i förrgår där känslan var lite mer åt det 'vårliga' hållet.. Platsen var Stockholms ström med de flesta bilderna vid Norrström.. Fotat med 80-400 mm.

Våris vid Skeppsholmen..

     

Sedan blev det en hel del bilder vid Norrström..

                       

Tack för mig!

Inlagt 2019-02-13 23:14 | Läst 1806 ggr. | Permalink
Suveräna bilder på våra "skitmåsar" som för turisterna kan te sig som något exklusivt. Lika intressant med människorna som med måsarna.
Sten
Svar från ehrsa 2019-02-14 11:29
Hej! Ja, det är lätt att tycka illa om måsarna, men dom är väldigt vackra speciellt i motljus! Turister som är i stan tycks gärna gå hit och mata fåglarna, tycker jag ser dom gruppvis här varje gång jag råkar passera.. och dom ser alltid väldigt glada ut vid den närkontakt som fåglarna ger dom.. 'Man' gillar ju oftast djur/fåglar som också gillar oss.. Det är ett väldigt trevligt ställe att ha med sig kameran och fota på eftermiddagarna nu, motljuset är väldigt fint! Tack! Sten.
Hälsn!
Gillar alla bilder skarpt, harmoniska bilder på fåglar och människor :) Snyggt!
Svar från ehrsa 2019-02-14 11:33
Hej! Det blir ofta en väldigt fin 'kombo' här med människor och fåglar, turisterna tycks gilla fåglarna extra mycket.. dessutom ger eftermiddagarna ett lite extra fint motljus nu när solen börjat stå lite högre på himlen! Fåglar med utbredda vingar och motljus blir ofta fint.. Tack! Joakim.
Hälsn!
Joakim88 2019-02-14 12:15
Det blir verkligen bra där :) Ja precis det blir riktigt fint :)
Fina bilder från dig och visst känns det att våren är på ingång nu!
Svar från ehrsa 2019-02-14 11:37
Hej! Just nu och framöver blir det ofta ett fint motljus här på eftermiddagarna, och även våra måsfåglar blir lite extra vackra! Det är nu och några veckor framöver som jag tycker att det är lite extra fint, sen står solen lite för högt och man har inte det låga ljuset längre.. Tack! Dan.
Hälsn!
Visst är det väl härligt när ljuset och till viss del värmen kommer åter!

Hälsar
Eva
Svar från ehrsa 2019-02-14 11:41
Hej! Det är alltid lika skönt när ljus och ev. lite värme kommer! Men det känns som det är något skumt med det.. vi är ju bara inne i halva februari, det är ju nu och lite framöver som vintern egentligen brukar vara som kraftigast.. men det kommer säkert bakslag framöver.. det är ju ändå Sverige.. Tack! Eva.
Hälsn!
Fartfylda fina "vårbilder" Jan. Njutbart!
/ Bengt H.
Svar från ehrsa 2019-02-15 10:05
Hej! Det är ett fint motljus här nu på eftermiddagarna, det blir vackert både på människor och fåglar bara solen är framme så klart.. Ibland är det många turister även här som gillar att mata dessa fåglar, folk verkar gilla det.. så motiv finns det även här! Tack! Bengt.
Hälsn!